Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Ο μόνος δρόμος είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας»

Συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, κοινωφελών Ιδρυμάτων και της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του Αγρινίου, είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στην πόλη.
Το πρωί ο κ. Κατσανιώτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αγρινίου, Θωμά Κουτσουπιά, στον οποίο εξέφρασε την πρόθεσή του να δώσει έμφαση σε πολιτικές ανάπτυξης του Αγροτικού τομέα και στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών. Υπογράμμισε ακόμη ότι η γεωργία αποτελεί κύρια  πηγή πλούτου για την περιοχή και ότι πρέπει η Περιφέρεια να επενδύσει σε αυτόν τον τομέα για την ευημερία του τόπου, εισάγοντας πολιτικές για αποτελεσματικές καλλιέργειες και παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.
Στη συνέχεια ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Ίδρυμα «Παναγία Ελεούσα» που φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ο κ. Κατσανιώτης επαίνεσε τους εργαζόμενους του Ιδρύματος για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν, ενώ συνομίλησε και με πολλά από τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για τις δραστηριότητές τους και την ευαισθησία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η επόμενη επίσκεψη του ήταν στο Γηροκομείο Αγρινίου, όπου ενημερώθηκε για το έργο που προσφέρει το  Ίδρυμα, ενώ άκουσε και τα αιτήματα των εργαζομένων αλλά και των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται εκεί.

Το μεσημέρι ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με τη Διοίκηση του ΤΕΕ Αγρινίου. Στη συνάντηση διεξήχθη ένας γόνιμος διάλογος με αντικείμενο τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσει η Περιφέρεια για την υποστήριξη και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και για την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ο κ. Κατσανιώτης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο Παναιτωλικού, είδε τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει. Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο για τους νέους και δείγμα πολιτισμού και υπογράμμισε ότι είναι προτεραιότητά του να στηρίξει τις ήδη υπάρχουσες δομές αλλά και να αναπτύξει νέα αθλητικά κέντρα, ώστε η άθληση να μπει στη ζωή όλων των πολιτών της Περιφέρειας.

Το απόγευμα ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης επισκέφτηκε το Σύλλογο Πολυτέκνων, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να τους παρουσιάσει τις προτάσεις του για στήριξή τους από την Περιφέρεια.
Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Ο μόνος δρόμος για να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Αυτό σημαίνει να επενδύσουμε στη λογική της δημιουργίας, στις φρέσκιες ιδέες, στην εξειδίκευση των λαμπρών νέων που έχουμε στον τόπο μας και φυσικά να δουλέψουμε πολύ. Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω σήμερα στους φορείς του Αγρινίου τις πολιτικές που θα ακολουθήσω ως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα με βρίσκουν υποστηρικτή κάθε δράσης με στόχο την ανάπτυξη. Ας κοιτάξουμε το μέλλον κατάματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο