Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Επιμένει για δολοφονία και ζητά απαντήσεις η οικογένεια του Ν. Μέντζου

Με δήλωση τους τα μέλη της οικογενείας του Αγρινιώτη εκπαιδευτικού πριν από τρία χρόνια, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι κοντά στην Καμαρούλα, ζητά τρία χρόνια μετά βοήθεια απ’όποιον να παράσχει στοιχεία για την υπόθεση αυτή, που παραμένει ουσιαστικά ανεξιχνίαστη με την οικογένεια να επιμένει πως πρόκειται για δολοφονία.
Αναλυτικά η δήλωση:......


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟ
            Σαν αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την δολοφονία του γιού μας και αδερφού μας, Νικολάου Μέντζου του Βασιλείου, δασκάλου, ο οποίος βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στην περιοχή «ΡΟΥΠΑΚΙΑ» Αγρινίου.
Τρία ολόκληρα χρόνια δεν παύσαμε  να αναζητούμε τον ή τους δολοφόνους του, με την βοήθεια των αρχών.
Με την σημερινή ανακοίνωση, εκλιπαρούμε για μια ακόμη φορά να μας βοηθήσετε στο δύσκολο έργο μας.
Όποιος ή όποια μπορεί να μας δώσει κάποια πληροφορία για το γεγονός, το οποίο συνέβη την 21-4-2011, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη, πρωινή ώρα, να ενημερώσει τους πληρεξουσίους Δικηγόρους της οικογένειας μας, Χριστόφορο Επ. Παπαϊωάννου, κάτοικο Αγρινίου, οδός Χ. Σαλάκου αρ. 4, τηλ. 6976279362 και Επαμεινώνδα Χρ. Λούκα, κάτοικο Αγρινίου, οδός Βότση αρ. 15, τηλ. 6937159459, ή να ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Οικογένεια Βασιλείου Μέντζου 
Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία την Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου του 2011, επανέρχεται εκ νέου, αφού δεδομένα που όπως φαίνεται δεν είχαν διερευνηθεί σε πρώτο στάδιο ήρθαν στο φως και μετά από αίτημα της οικογένειας, η οποία μιλά για ανθρωποκτονία και όχι αυτοκτονία ή ατύχημα όπως ήταν το αρχικό πόρισμα, διεξάγεται δεύτερη έρευνα. Υπέρ αυτής της εκδοχής ήταν και ο αρμόδιος Εισαγγελέας που ανέσυρε την υπόθεση, κάνοντας λόγο για ανθρωποκτονία, που όμως εξαιτίας των ελάχιστων αξιοποιήσιμων στοιχείων που υπάρχουν, πολύ δύσκολα, όπως προκύπτει , μπορεί τελικά να διαλευκανθεί.

agriniopress.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο