Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 Φίλοι και φίλες
 οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για τη ζωή μας.Για τη ζωή μας που διαλύεται από τις καταστροφικές πολιτικές των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, από ένα μοντέλο οικονομικό που έφτασε τον κόσμο της εργασίας στον πάτο, από ένα μοντέλο διοίκησης που στηρίχτηκε στις πελατειακές σχέσεις, στο μικροκομματισμό, και στον παλαιοκομματισμό, από ένα μοντέλο  χωρίς κανένα κοινωνικό αντίκρισμα.
Από μια περιφερειακή αρχή υποταγμένη στις επιταγές του Μνημονίου και του Καλλικράτη χωρίς καμιά σύγκρουση με την κεντρική πολιτική σκηνή. Χωρίς την παραμικρή βούληση και πράξη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την κατάρρευση των παραγωγικών κλάδων.
Απέναντι σ’ αυτή τη λογική  αντιτάσσουμε το δικό μας σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση   με προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την ενεργή συμμετοχή των πολιτών και των φορέων στη διαδικασία εκπόνησης και εφαρμογής των προτάσεων, τη δημοκρατία και τη διαφάνεια στον τρόπο λήψης των αποφάσεων, την ενίσχυση της συμμετοχής στα κοινά ως απάντηση στην ιδιώτευση, τον ατομισμό. Την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό ως απάντηση στον φασισμό και τη μισαλλοδοξία.
H  λύση θα δοθεί με τον ανασχεδιασμό και αναπροσανατολισμό  των προγραμμάτων, ώστε να υπηρετούν τις κοινωνικές ανάγκες και να δημιουργούν  έργα που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση χρόνιων  προβλημάτων, αλλά και που αναδεικνύουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας  και το περιβάλλον που διαθέτει, σε μια πορεία που πιστεύουμε πως θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα που επιβλήθηκαν.
Και πάνω απ’ όλα με τη θέληση που διαθέτουμε να αλλάξει πλεύση η χώρα προς όφελος των καθημερινών ανθρώπων, ενάντια στη φτώχεια και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου. Αλλά και με την πίστη ότι η πιο άμεση προτεραιότητα, η πιο κρίσιμη αυτή τη στιγμή για την κοινωνία, είναι να φύγουν αυτοί που θυσίασαν εργαζόμενους, αγρότες, μικρομεσαίους, νεολαία στο βωμό των κερδών των λίγων και των τραπεζών …με το αζημίωτο φυσικά. Πρέπει να φύγουν απ’ όλα τα επίπεδα διοίκησης. Πρέπει να το πιστέψει όλη η κοινωνία και οι εργαζόμενοι ότι μπορούν και πρέπει να φέρουν την ανατροπή.
Για τον λόγο αυτό, η στήριξη των ανθρώπων που θα αγωνιστούν με συνέπεια,υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια θα συμβάλλει στην υλοποίηση των κοινών στόχων για  κοινωνική ανασυγκρότηση , πολιτική αναγέννηση και οικονομική ανάπτυξη.


 ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γεννήθηκε στην Γουριώτισσα
Εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού
Στην 22η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο