Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται αγρότης - Είχε συνάντηση με την ΕΑΣ Αγρινίου

         Νέος αγρότης μόνος ψάχνει... γη για επενδύσεις. Δεν πρόκειται για την αναβίωση εκείνου του παλιού reality του Mega, αλλά για μια είδηση που αφορά τον μεγαλύτερο ποπ σταρ της χώρας. Ο Σάκης Ρουβάς ήρθε σε επαφή με τους ιθύνοντες της Ενωσης Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγρινίου και δεν αποκλείεται να τον δούμε να συνεργάζεται μαζί τους εν καιρώ καλλιεργώντας στέβια!
      Την επίσκεψη του Κερκυραίου τραγουδιστή στις αγροτικές μονάδες της περιοχής, συνοδεία του προέδρου της ΕΑΣ Αγρινίου Θωμά Κουτσουπιά, αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα «Συνείδηση». Ο Σάκης βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή και τη Δευτέρα στο Αγρίνιο, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον κ. Κουτσουπιά, ο οποίος τον ξενάγησε στις μονάδες, προκειμένου να αποκτήσει και ο ίδιος άποψη για τα είδη που καλλιεργούνται σε αυτές. Φαίνεται μάλιστα ότι το ενδιαφέρον του κέντρισε περισσότερο η στέβια.....

 
     «Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως σε τι είδους επενδύσεις θα προχωρήσει ο κ. Ρουβάς στην περιοχή μας. Γνωρίζουμε όμως ότι υπάρχουν διάφορα αντικείμενα τα οποία τον ενδιαφέρουν και δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθεί σε περισσότερους από έναν αγροτικούς τομείς» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας. 
    Η «Espresso» επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΑΣ Αγρινίου, ο οποίος υπήρξε μεν λακωνικός στις δηλώσεις του, επιβεβαίωσε όμως το ρεπορτάζ. «Οντως έγινε μια επίσκεψη, αλλά δεν θέλαμε να πάρει δημοσιότητα το θέμα, διότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή των συζητήσεων με τον κ. Ρουβά. Δεν είναι ακόμη τίποτα σίγουρο» μας είπε ο Θωμάς Κουτσουπιάς από τη Μόσχα όπου βρίσκεται αυτές τις ημέρες. 
     «Ενδεχομένως οι πληροφορίες διέρρευσαν από τις γυναίκες της Ενωσης, αφού όταν επισκέφθηκε τις μονάδες ο κ. Ρουβάς υπήρχε αρκετός κόσμος εκεί» συμπλήρωσε στη συνέχεια. Να σημειωθεί ότι η ιδέα των επενδύσεων στην ελληνική γη στριφογυρίζει εδώ και δύο χρόνια στο μυαλό του Ρουβά. Στο παρελθόν μάλιστα είχε έρθει σε επαφή και με παραγωγούς στο Μεσολόγγι, καθώς σκεφτόταν τότε να προχωρήσει στην αγορά εκτάσεων με ελιές. Τελικά, μάλλον θα κερδίσει το Αγρίνιο τον... αγρότη Sakis. 
ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ 

http://www.astakos-news.gr/

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από την Espresso:

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο