Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δήλωση Υποψηφιότητας Σπύρου Καραχρήστου

Δήλωση Υποψηφιότητας Σπύρου Καραχρήστου

Μετά από αρκετό καιρό σκέψης αλλά και προβληματισμού για τον τόπο που μεγάλωσα, τον Αστακό, αλλά και το Δήμο Ξηρομέρου είμαι στη θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου σαν δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δυνατό Ξηρόμερο - πρώτα ο πολίτης» του Ερωτόκριτου Γαλούνη......
 Η υποβάθμιση τόσο του ίδιου του τόπου όσο και του επιπέδου ζωής των κατοίκων του, οι ελάχιστες έως ανύπαρκτες ευκαιρίες απασχόλησης για τους νέους και οι χαμένες ευκαιρίες που έφυγαν μέσα από τα χέρια μας ως τώρα -προβλήματα δηλαδή που αντιμετώπισα και εγώ ο ίδιος όπως και πολλά ακόμη παιδιά της γενιάς μου- με ώθησαν στην απόφαση αυτή. Σκοπός μου, μέσα από την άγαστη συνεργασία με παλιούς αλλά και "φρέσκους" ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και την σωστή θεώρηση των πραγμάτων να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες -που πιστεύω πως υπάρχουν πολλές- του τόπου και να τον οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από τις σκοπιμότητες και τα προσωπικά συμφέροντα του παρελθόντος. Όλα αυτά βέβαια θα χρειαστούν αρκετή δουλειά και προσπάθεια, υπομονή αλλά και επιμονή, στοιχεία που θεωρώ πως διαθέτω. Σαν νέος που τα βλέπει, τα ζει και τα αντιλαμβάνετε όλα αυτά ζητώ τη στήριξή σας χωρίς περαιτέρω υποσχέσεις. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη.
Με εκτίμηση,
Σπύρος Καραχρήστος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σύντομο βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1982 στον Αστακό. Είμαι Πτυχιούχος του ΤΕΙ Ηπείρου στη Σχολή Διοίκησης Οικονομίας , Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

9 σχόλια:

  1. Γειά σου ρε Σπύρο με τα ωραία σου! Αυτή η υποψηφιότητα θα κάνει τη διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέοι άνθρωποι για ένα νέο Ξηρόμερο...
    Σπύρο σου ευχομαι να βγείς και να κάνεις το Ξηρόμερο ΕΛΒΕΤΙΑ..!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπυρο προχωρά ειμαστε μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΩΡΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν αρκούσε η ψήφος στα νιάτα για να δείτε προκοπή ,τότε γρήγορα να πάρετε 2-3 τάξεις Δημοτικού-Γυμνασίου -Λυκείου και να τους βάλετε κατευθείαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ,πιο καλή δουλειά θα κάνουν από πάρα πολλούς πτυχιούχους η μη με λάθος προσανατολισμό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. File spiro ayto poy sigoyra einai alithia se ayta poy grafeis einai to syntomo viografiko soy.
    Pragmatika den exei tipota .oyte douleia poythena oute drastiriotites oute prospatheies.Omws apo tin alli eisai pragmatika ston katalilo syndiasmo me ton katalilo anthropo.
    Den exei doylepsei pote mesa stin lamogia kai stis diaplokes toy PASOK
    sta kolpa me tis epidotiseis stin Enosi.Ekei alitheia tairiazeis .....
    Aderfe omws emeis den eimadte ekei.....


    Enas palos filos soy poy se kserei kalitera apo ton galoyni.
    (Ayta aderfe xwris kakia)
    KALI EPITYXIA SE SENA ALLA OXI STON SYNDIASMO SOY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το ξηρομερο βουλιαΖΕΙ με ολους εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισαι ο πιο ομορφος υποψηφιος.Μια ηλιαχτιδα που λαμπει στο συνδυασμο του Γαλουνη.Επιτελους τοπο στα νιατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς παλιο φίλο του Σπυρου...
    το βιογραφικό ενός ανθρώπου αλλάζει απλά κ μόνο τον τρόπο που τον βλέπουν οι αλλοι η αξία φαίνεται σε μεγαλύτερα πράγματα όπως είναι η απόφαση να κατέβει στισ εκλογές για να βοηθήσει τον τόπο του ανέξαρτητα με ποιο συνδιασμο είναι!!! Τα υβριστικά σου σχόλια δεν αφορούν το συνδιασμό όπως φαίνεται αλλά κυρίως τον Σπύρο που αμφιβαλλω για τον αν εισαι πραγματικος φιλος του γιατι πραγματικα δεν τον ξέρεις ...αυτα κ θα κλεισω με κατι πολυ απλο πισω απο τη μασκα τησ ανωνυμιας πολλα μπορει να λεχθουν με ευκολια χωρις ομως την ανωνυμια τιποτα .ΣΠΥΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!ΠΡΟΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο