Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Επίσκεψη σε Αμφιλοχία – Σπάρτο – Παλιάμπελα- Δρυμό- Βόνιτσα


Σήμερα επισκέφτηκα μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού  «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας» την πόλη της Αμφιλοχίας καθώς και το Σπάρτο, τα Παλιάμπελα, το Δρυμό και τη Βόνιτσα.
Ήρθαμε σε επαφή με τοπικούς φορείς αλλά και με πολίτες, οι οποίοι μας εξέθεσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Ακούσαμε παράπονα για την τοπική αυτοδιοίκηση, ακούσαμε όμως και ελπιδοφόρα μηνύματα που αποδεικνύουν ότι μαζί θα κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο.
Το μήνυμα είναι πλέον σαφές:
Ήρθε η ώρα για ανανέωση στο πολιτικό σκηνικό. Να αφήσουμε πίσω μας «υλικά κατεδαφίσεως» και να προχωρήσουμε με νέες ιδέες, νέους ανθρώπους –όχι μόνο στην ηλικία αλλά και στην ενασχόληση με τα κοινά- με όραμα και όρεξη για δουλειά. Το μήνυμα της ανανέωσης έχει ανταπόκριση και γίνεται ξεκάθαρο από την παρουσία τέτοιων ανθρώπων στο ψηφοδέλτιό μας. Η αποδοχή τους από τον κόσμο είναι ξεκάθαρη και γίνεται αντιληπτή σε κάθε ευκαιρία. Ο αγώνας μας να φτιάξουμε τον τόπο μας θα είναι δύσκολος αλλά στο τέλος θα δικαιωθεί.

Με εκτίμηση
Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας με το συνδυασμό «Ανδρέας Κατσανιώτης, μαζί να φτιάξουμε τον τόπο μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο