Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Υποψήφιος με το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - επιλογή ευθύνης» ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΝΟΣ


15 σχόλια:

  1. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ Η ΧΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ειδαμε τι εκανε η Αντιδημαρχος που εκροσωπεις και τωρα πιστευεις οτι θα τον αλλαξει τον Αστακο,τοσα χρονια δεν μπορουσαν,τωρα ξαφνικα μπορει,αφηστε τα πολλα λογια και κατσετε στην ακρη σας,να δουμε και καποιους αλλους τοσα χρονια τα ιδια και τα ιδια,σας βαρεθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ-Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ-ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ-ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΩ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ...ΓΛΩΣΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΕΛΕΧΗ.....ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Παναγιώτη , μην μασάς … σε γνωρίζω χρόνια… θα σε στηρίξουμε όλοι ..
    Καλή επιτυχία … μακάρι στα ψηφοδέλτια να υπάρχουν νέοι άνθρωποι με όρεξη για δημιουργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ...???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελεις προοδο και αναπτυξη και πας με την Ντινα;Τι ειναι αυτο που περιμενεις να κανει και δεν το εκανε 12 χρονια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ?? ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ.??!! ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΤΙΝΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.?? ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΑΣ??? ΣΥΝΕΛΘΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ...!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ που προ ενα μηνα κατηγορουσες τον κυριο Σαμαρα στις καφετεριες .Τι θα μπορεσεις εσυ να αλλαξεις με αυτους που τοσα χρονια ηταν αδιαφοροι και στο τελος καταδικαστηκαν με 18 μηνες και 5000 προστιμο. ΤΟ Μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αναβεις ενα καιρι στο χαμενο τοπο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΑΖΕΙ , ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΑΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.....ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ . ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή επιτυχία προσωπική και μόνο.
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΔΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο