Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Θωμά Καρφή

Αγαπητοί συνδημότες – συνδημότισσες,


Ο Δήμος Ξηρομέρου όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με δυνατότητες ανάπτυξης στον τουρισμό, στις θαλάσσιες μεταφορές, στον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση, αλλά και σε βιομηχανικές δραστηριότητες (με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας), καθώς είμαστε η μόνη περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας που διαθέτει ναυτιλιακή-βιομηχανική περιοχή στο Πλατυγιάλι......



Σε ό,τι με αφορά, μετά τις σπουδές μου, επέλεξα να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά και να επενδύσω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα, που αξιοποιώντας τα, με όρεξη, σωστή δουλειά και μεράκι, θα μπορέσει ο Δήμος μας να ξεφύγει από τη στασιμότητα και την κρίση των τελευταίων χρόνων.
Σαν νέος άνθρωπος, που για πρώτη φορά ασχολείται με τα κοινά, με ενδιαφέρει το μέλλον, η ανάπτυξη και η προκοπή αυτού του τόπου και όχι τα λάθη και οι προσωπικές και πολιτικές κόντρες του παρελθόντος. Επιλέγω τη συμπόρευσή μου με την καλύτερη δυνατή ομάδα ανθρώπων, μία ομάδα που περιλαμβάνει κυρίως νέους, αλλά και παλιούς αξιόλογους συμπολίτες μας, που έχουν τα εχέγγυα να εκπροσωπήσουν επάξια τους δημότες του Ξηρομέρου στις δύσκολες μέρες που περνάμε.
Η απόφαση να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» και την κ. Ντίνα Σαμαράείναι μία απόφαση ευθύνης που είμαι έτοιμος να αναλάβω.


                                                                 Με εκτίμηση
Καρφής Θωμάς του Βάγια

Σύντομο Βιογραφικό

 Γεννήθηκα το 1983,  μεγάλωσα στα Βλιζιανά και πέρασα τα νεανικά μου χρόνια στον Αστακό. Σπούδασα στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πάτρας, στο Τμήμα  Μηχανολογίας. Πλέον είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Γαλούνη, πολιτικό μηχανικό, και κατοικώ μόνιμα στον Αστακό, όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης, καθώς και στον πρωτογενή τομέα. Επιπλέον, φοιτώ στο ΕΑΠ, κάνοντας τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές στη Διαχείριση Αποβλήτων.
ntina-samara

24 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία. Επιτέλους και κάποιος με βιογραφικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ αμάν πάει ο Γαλούνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ !!!! ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΖΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ , ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! Κ ΚΑΡΦΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΩΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσεις δε θα στηριζατε συμπολιτεια ξηρομεριτων???που πηγαν αυτα που λεγατε στο μαγαζι για την νυν δημαρχειακη αρχη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία! καλή δύναμη στο δύσκολο αγώνα που συμμετέχεις.Σίγουρα θα τα καταφέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή επιτυχία Θωμά αν και η επιλογή συνδυασμού δεν ειναι και ότι καλύτερο..... Μάλλον η χειρότερη είναι ..... Αγαπητό blog να δημοσιεύσετε το σχόλιο δεν ειναι υβριστικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θωμά μπράβο σου γιατί αποφάσισες να δραστηριοποιηθείς συμμετέχοντας στα κοινά ετσι με νέο αίμα στα πολιτικά δρώμενα( ανεξαρτήτου κόμματος) θα παει μπροστά ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ!!! ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΣΟΥ!! ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ MONEY MONEY ΤΩΝ ΑΒΒΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να και αλλος σωτηρας,γεμισε ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήρθε επιτελους η στιγμή οι νέοι άνθρωποι του τόπου να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους. Ας ψηφίσουμε ανθρώπους κ όχι απλά συνδυασμούς. Ανθρώπους με ήθος κ με όνειρα. Καλή επιτυχία Θωμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν το ηθος ειναι να βριζει την Ντινα και μετα απο καποιες μερες να προσχωρει στο συνδυασμο της τοτε μπραβο ! Με τετοιους ανθρωπους θα παει μπροστα ο τοπος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε ενα θολό εκλογικό τοπίο,με απαίδευτους υποψηφίους και απο τους 2 συνδυασμούς που κυνηγούν το εφήμερο κέρδος και απ'οτι δείχνουν δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος τους, είστε ένας άνθρωπος νέος που ξεχωρίζει.Αν και θα σας προτιμούσα σε ενα συνδυασμό με νεους και άφθαρτους υποψηφίους.Μακάρι και οι άλλοι νεοι του τόπου μας να είχαν το κουράγιο να αγωνιστούν για ένα καλυτερο μέλλον,για το μέλλον του τόπου μας.
    Καλή επιτυχία κ.Καρφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή επιτυχία ξέρω ότι εισαι άξιος εύχομαι να τα καταφέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επιτέλους να και μια υποψηφιότητα που κάνει τη διαφορά στο συνδυασμό. Θωμά προχώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AN KE ANTIPALI SE STHPIZW TA BZANA PROXORANE ENOMENA !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΤΟΠΟΣ μας θέλει ΝΕΟΥΣ που έχουν επενδύσει σε αυτόν , που μάχονται καθημερινά , που πονάνε και νοιάζονται για το μέρος που ζούνε , που θέλουν να πάει ο τόπος μας μπροστά γιατί εκεί θα ζήσουν – θα δουλέψουν – θα παντρευτούν και θα μεγαλώσουν τα παιδιά τους .
    Τέλος η εποχή των αποτυχημένων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΩΜΑ. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εσύ δηλαδή κύριε Ανώνυμε που κρυβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο κ κρίνεις το ήθος κ την ακεραιότητα των άλλων μήπως είσαι περισότερο ηθικός? Γιατί δεν αφήνεις ανοιχτό το ενδεχόμενο ένας νέος να νοιάζεται πραγματικά για το χωριό μας? Μην ακούς κανέναν Θωμά, όλοι είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο