Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Αγνή Τριάντη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Αγαπητοί συμπολίτες μετά την τιμητική πρόταση που μου έγινε από το συνδυασμό του Βασίλη Χατζηλάμπρου "Αντίσταση πολιτών Δυτικής Ελλάδας" που στηρίζει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποφάσισα να συνεισφέρω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.
Οι εκλογές αυτές είναι αυτοδιοικητικές αλλά για μένα είναι πρωτίστως πολιτικές.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μαχαιρά σπούδασα στη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών και τα τελευταία 8 χρόνια ζω και εργάζομαι στον Αστακό. Από τότε που ήρθα προσπαθώ να κάνω μάθημα σε αίθουσες που στάζουν, που γκρεμίζονται οι πίνακες κατά την διάρκεια του μαθήματος και που κανενός δεν "ιδρώνει το αυτί" για όλα αυτά, oι ευθύνες βαρύνουν το Δήμο αλλά βέβαια και τις κυβερνήσεις που πέρασαν από τη μεταπολίτευση και μετά.
Που το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονταν ήταν η εξυπηρέτηση των ημετέρων και η αύξηση του προσωπικού, τους τραπεζικού λογαριασμού. Λένε σήμερα πως το ΔΝΤ δεν ήρθε μόνο του στη χώρα αλλά ήρθε γιατί το φωνάξαμε εμείς . Πως ήρθε ως θεραπεία στην προϋπάρχουσα ασθένεια . Το μόνο που δεν λένε είναι, πως την ασθένεια την δημιούργησαν αυτοί που σήμερα κυβερνούν. Ίλιγγος έπιανε τον κάθε μέσο πολίτη διαβάζοντας το ύψος της κάθε μίζας των εξοπλιστικών .
Νομίζετε ότι αν υπήρχαν όλα αυτά τα λεφτά που κλάπηκαν από το κράτος και μοιράστηκαν στους κολλητούς του συστήματος, στους μεγαλοεργολάβους, στους μεγαλοκαναλάρχες θα περνούσε ο λαός το σημερινό Γολγοθά;
Ως πότε λοιπόν ο Έλληνας πολίτης θα επικροτεί αυτό το σάπιο καθεστώς με την ψήφο του; Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνουμε μια ανατροπή πρώτα στον τρόπο που σκεφτόμαστε;
Όχι συμπατριώτες δεν φταίω εγώ για την κατάσταση της χώρας, δεν φταις εσύ για την κατάσταση της χώρας, δεν φταίμε εμείς, για την κατάσταση της χώρας. Ή τουλάχιστον φταίμε πολύ λιγότερο από αυτούς που διαχειρίζονταν το Δημόσιο πλούτο και έπιναν στην υγειά των κορόιδων.
Ας κάνουμε λοιπόν την ανατροπή ! Ας στηρίξουμε τα ψηφοδέλτια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να δημιουργηθεί ρεύμα ανατροπής στη χώρα .
Το χρωστάμε στους εαυτούς μας , στους χιλιάδες ανέργους, στους φτωχούς, σ αυτούς που βλέπουν τα όνειρα τους να γκρεμίζονται μέσα στο άγχος και τη μιζέρια .
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι και ο ΣΥ.ΡΙΖ Α. είναι μια από τα ίδια . Μπορεί και ναι μπορεί όμως και όχι. Πώς μπορείς να το ξέρεις αν δεν το δοκιμάσεις;
Κι αν πραγματικά είναι ένας ακόμη υπηρέτης του συστήματος , γιατί το σύστημα τον πολεμά τόσο λυσσαλέα ;
Τι ΕΛΙΕΣ, τι ΠΟΤΑΜΙΑ επιστράτευσαν προκειμένου να του ανακόψουν το δρόμο προς την εξουσία γιατί τον φοβούνται τόσο; Φαρμάκι στάζουν κάθε βράδυ τα παπαγαλάκια τους, στην οποιαδήποτε αστοχία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ψάχνουν που θα γίνει το λάθος προκειμένου να το αναδείξουν σε μέγιστο ζήτημα. Αλλά για τα παιδιά που δεν έχουν οι γονείς τους ούτε για το πρωινό χαρτζιλίκι κουβέντα. Για τις χιλιάδες αυτοκτονίες επίσης κουβέντα.
Ως πότε συμπατριώτες όλα αυτά;
Το άλλο πάλι επιχείρημά τους είναι πως όλα αυτά είναι μονόδρομος.
Μεγάλο ψέμα ! Για όλους τους προορισμούς υπάρχουν πάντα παραπάνω από ένας δρόμοι! Απλά διαλέξανε αυτόν που εξυπηρετεί τους δανειστές και πολιτικούς φίλους τους και όχι αυτόν που εξυπηρετεί το λαό και τη χώρα μας.
Με τιμή
ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ
Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με το συνδυασμό
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ του Βασίλη Χατζηλάμπρου

11 σχόλια:

  1. ΑΓΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ.! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη δυναμη θα παρεις ολους τους σταυρους του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρολο που δεν ειμαι ΣΥΡΙΖΑ θα σε ψηφισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΗΞΑΝ ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παμε συριζα μπουχτησαμε με τους αλλους παμε να κανουμε την ανατροπη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩ/ΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΠΡΟΣ ΑΓΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.!Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ.! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΓΝΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο