Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ: Διπλή απάντηση.... με πολλά ερωτήματα ουσίας.

ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ-ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΤΣΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ.
 

Κυρία Καραπάνου, ο κόσμος δεν λέει που πήγες και τι έκανες με τον ειδικό σύμβουλο σου και σύζυγό σου Χρήστο Κολοβό Στρατηγό. Το μόνο που θέλει να μάθει είναι το τι δεν κατάφερες εκεί που πήγες κατά τα λεγόμενα του Γεωργαλή.
 Η γνώμη σου κυρ. Καραπάνου ποια είναι; να φύγουν ή να μείνουν; και που διαφωνείς με τα λεγόμενά μου; πείτε στον κόσμο που ανήκουν οι ιχθυοκαλλιέργειες; Στον δήμο Ξηρομέρου ή σε άλλο δήμο; Πείτε στον κόσμο κάτι ακόμη, εισπράττει κάτι ο δήμος από αυτές τι επιχειρήσεις; Σίγουρα όμως εισπράττει από τους κτηνοτρόφους.
Παθαίνει ζημιές η περιοχή ως προς τον τουρισμό; Κατά τη γνώμη εμένα και του Κυρ. Βότση μετατρέψατε  τον δήμο Ξηρομέρου σε γραφείο ευρέσεως εργασίας. Μήπως διαφωνείς; Για αυτό το θέμα ή για άλλο ήταν που σε έβριζε ο  δήμαρχος και ήθελε να σε διαγράψει από Αντιδήμαρχο… Δεν έχεις καμία υποχρέωση που σε έκανα Αντιδήμαρχο και σε προστάτευα στις δύσκολες στιγμές που πέρναγες με τον Δήμαρχο;
Ο Γιάννης  Λύτρας δεν είχε πει στο συμβούλιο ότι όλα είναι παράνομα; Το 2011 δεν ψηφίσαμε ομόφωνα να φύγουν; Εγώ το φωνάζω δυνατά να φύγουν, εσύ τι λες; Μπορείς να εξηγήσεις στον κόσμο τους χάρτες  NATURA, ΖΩΝΕΣ, Α, Β ή π.χ. Α3 κλπ. Αν δεν μπορείς ρώτα τον Γεωργαλή που συνεργαστήκατε. Αυτός μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω από σένα…
Κλείνοντας , κάποια μέρα θα σε καλέσω να απαντήσεις για το χωριό μας για πράγματα που ξέρεις. Γιατί; Για τις ιχθυοκαλλιέργειες κατά τη γνώμη μου  δεν γνωρίζεις τίποτα.

Όσον αφορά  κύριε Βότση, εγώ είμαι δεξιός και υπερήφανος.. Φασίστας και προοδευτικός είσαι ΕΣΥ….. Είσαι ο μόνος που οχυρώνεται πίσω από κόμμα για να βγει σύμβουλος…. Αν έχεις τα κότσια ας δοκιμάσεις μόνος σου μακριά από το κόμμα σου το (ΚΚΕ)..
 
 Προς τους δημότες και δημότισσες  του δήμου Ξηρομέρου.
 
 Για τις αλήθειες που έχω πει στα τρία χρόνια ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος περιμένω πρώτα την στήριξή σας και μετά με την ψήφο σας.

6 σχόλια:

  1. Κύριε Κατσιπάνο . Επρεπε να γνωρίζεις ότι " ο έρωτας δημιουργεί τρελούς, ο γάμος απατημένους και η πολιτική προδότες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναρτήσει ή κ.Καραπάνου τα έγγραφα της ΔΔυγειας που λέει οτι εχει για το 2013 όπου φαίνεται το νερο στις Φυτειες να ειναι καλό.
    Αν δεν τα αναρτήσει σημαίνει οτι ψεύδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις ιχθυοκαλλιέργειες να μη τις πιάνει στο στόμα του ο καθένας. Αυτά που έχουν προσφέρει 25 χρόνια στο Αστακό είναι να τον διατηρήσουν στο χάρτη και να μην είναι ένα χωριό φάντασμα. Τί άλλο δηλαδή πέρα από αυτό θα έπρεπε να προσφέρουν στο δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. as mas pei pote tha ginei h plateia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο