Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση της υπ. Περιφερειακής Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Αμαλίας Παπαδοπούλου - Μπακρώζη


«Φίλες και φίλοι,
Στις 18 Μαΐου καλείσθε να επιλέξετε τους ανθρώπους που θα σας εκπροσωπήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Ελλάδας. Απευθύνομαι σε εσάς και διεκδικώ την ψήφο σας, πρώτη φορά, σε αυτές τις εκλογές, στον συνδυασμό Δικαίωμα στην Πρόοδο με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.
Ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης είναι ένα πολύ σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, ένας κρίκος προόδου των τοπικών κοινωνιών. Όμως, δεν πρέπει να αρκείται στο να διαπιστώνει τα προβλήματα και να διατυπώνει αιτήματα. Δεν πρέπει να «κραυγάζει μόνο», απευθυνόμενος στην κεντρική εξουσία και να εξαντλεί την προσπάθεια σε επικοινωνιακές φιέστες για εσωτερική κατανάλωση. 

Χρειαζόμαστε μια αυτοδιοίκηση με όραμα, ιεράρχηση και στρατηγική, ώστε να γίνουν οι διεκδικήσεις βάση για στοχευμένες και σε βάθος παρεμβάσεις, που βελτιώνουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας.
Χρειαζόμαστε μια Περιφέρεια στήριγμα των πολιτών.
Σε αυτό τον αγώνα στοιχίζομαι κι εγώ.
Για να γίνει η Περιφέρεια πυλώνας ανάπτυξης για τη Δυτική Ελλάδα.
Η πρακτική της παράταξης Δικαίωμα στην Πρόοδο, μέσα σε μια δύσκολη για τη χώρα περίοδο, έχει αποδείξει ότι μπορεί με διαρκή προσπάθεια, δουλειά και συνέπεια να οικοδομήσει αυτόν τον πυλώνα».
 
Υπ. Περιφερειακή Συμβούλος Π.Ε. Αχαΐας Αμαλία Παπαδοπούλου - Μπακρώζη:
  • Φυσικοθεραπεύτρια
  • Πρόεδρος στο Περιφερειακό Τμήμα Αχαΐας & Ηλείας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο