Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης με αίσθημα ευθύνης επιλέγει ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ

Δήλωση υποψηφιότητας Τριανταφυλλάκη Ιωάννη
 Αγαπητές συμπολίτισσες ,αγαπητοί συμπολίτες.
   Φίλοι και φίλες.
   Σε ένα κομβικό σημείο για την τοπική αυτοδιοίκηση και σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο μας ,επιλέγω την σύμπλευση με τον συνδυασμό "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-επιλογή ευθύνης" με επικεφαλή την Κα Σαμαρά-Κουμανδράκη Κωνσταντίνα.....

   Εκείνοι που επιλέγουν να προσφέρουν στο τόπο τους επιβάλλεται να εξετάσουν την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση συνεργασιών ,ώστε με συλλογική προσπάθεια ο Δήμος μας να ανταπεξέλθει στα προβλήματα των καιρών. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη και είναι προϊόν έντονων εσωτερικών διεργασιών και προσεκτικής χαρτογράφησης της κοινωνίας. Μετά την αποχώρηση του κου Στάικου από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, τα διλλήματα  ήταν πολλαπλά. Μέσα από ένα ψηφοδέλτιο νίκης, όπως αυτό διαμορφώνεται ,η ευθύνη είναι τεράστια και είμαι σε θέση να την αναλάβω.
   Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κο Γαλούνη ,όσο και τον κο Γεωργαλή για τις προτάσεις τους για συνεργασία και οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν ιδιαίτερα τιμητικές. Σε μια εκλογική αναμέτρηση έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις ¨με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις¨ .Δεσμεύομαι  ότι σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πολύ περισσότερο μετά το πέρας των εκλογών θέτω τον εαυτό μου και στην υπηρεσία τους με πνεύμα συνεργασίας και γνώμονα το κοινό καλό.
   Ο Δήμος αυτός μας ενώνει. Τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν  με τον ¨Καλλικράτη¨ δημιούργησαν ένα δύσκολο σκηνικό. Πάνω από διχαστικές αντιλήψεις και με ένα πρόγραμμα προοπτικής για τα επόμενα χρόνια,  με διάρκεια, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα  και έντιμη διαχείριση μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
Με αίσθημα ευθύνης σας προσκαλώ να συμπαραταχθούμε και να αγωνιστούμε για το μέλλον και τις προοπτικές που δικαιούμαστε όλοι όσοι ζούμε στο Ξηρόμερο –τον τόπο της καρδιάς μας…
Με εκτίμηση
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης
Ιατρός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ntina-samara

8 σχόλια:

  1. Μας λετε κυριε Τριανταφυλλακη οτι η επιλογη σας είναι προϊόν έντονων εσωτερικών διεργασιών και προσεκτικής χαρτογράφησης της κοινωνίας.Δηλαδη επιασες τον παλμο της κοινωνιας και ειδες οτι χτυπα δυνατα για την Ντινα;Θαυμασες το μεγαλειωδες εργο της και την πολυ επιτυχημενη πορεια της σαν υπερ-αντιδημαρχος που ηταν τριαμιση χρονια και θελεις να την βοηθησεις να συνεχισει το εργο της;;;;;ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για το καλο του Ξηρομερου ευχομαι,καλη προσωπικη επιτυχια σε εσας και καλη αποτυχια στον συνδιασμο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου Γιάννη δεν είμαι εγώ εκείνος που θα κρίνω εάν η απόφαση σου είναι σωστή ή λάθος , αυτό είναι προσωπική σου υπόθεση και εγώ δεν έχω κανένα δικαίωμα να την κρίνω . Όμως θέλω να πω,ότι μέσα από το κείμενο –ανακοίνωση βγαίνει σεμνότητα , ωριμότητα, ήθος και διάθεση συναίνεσης , στοιχείων απαραίτητων για τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ. ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΣ ΝΩΡΙΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΙΚΟ ΝΑ ΣΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ...ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΝΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ...ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΙΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΡΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια φορά κι έναν καιρό «στου λιμανιού τη μπόχα».

    Τριάντα φύλλα μαϊντανού /του «Στάϊκου απομεινάρι,
    αέρας τα ε φύσηξε /στις Ντίνας το κελάρι!
    Μπήκαν κι αρχίσαν το χορό / γύρω απ’ την κατσαρόλα,..
    γελούσαν τα συμπράγκαλα / της δεξιάς, του σκότους, όλα!
    Θέλανε να μπουν στο φαγητό /και στη κουτάλα μέσα,
    «το μέλλον να κάνουν νόστιμο» / με κάθε είδους μέσα.
    Μετά του ποτού την έκσταση / τα έπιανε η κρίση,
    και λέγαν λόγια αληθινά / χάρις εις το μεθύσι.
    Κι η Ντίνα σαν τ’ αντίκρισε / τα ΄βαλε μες τη γυάλα,
    κι όλο τα μύριζε κρυφά / «τα βύζαινε με γάλα».
    Κι άλλοτε τα ’ριχνε μες στη φασουλιά / πού τρωε ο αφέντης,
    για να μη μοσχομυρίζεται / ο φίλος ο Αντζέντης.
    Μια μέρα πέρασε από εκεί / ο άλλος, ο Γαλουνομάτης,
    και ζήτησε κρυφά να μπει / στου κελαριού τα βάθη.
    Μα η Ντίνα σαν τον κατάλαβε / τον έκανε πιο πέρα,
    πήρε τα τριάντα φύλλα μαϊντανού / και πήγε στον «Πατέρα»!
    Να του ζητήσει τα κλειδιά / «του σεντουκιού τα λόγια»,
    και να τα κλείσει εκεί, βαθιά / για πάντα, στη ζωή αιώνια.
    Κι ο Λιάκος μόλις τ’ άκουσε / αμέσως εξεμάνη,
    άφησε τα απόβλητα της χώρας μας / και πήγε στο λιμάνι.
    Έψαξε από δω, έψαξε από κει / να βρει το απομεινάρι,
    μα αυτό πήγε και κρύφτηκε / στις Ντίνας το κελάρι!!!

    «Σ», Ενεργός Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο