Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για τα οικονομικά του

 
   Σε ανακοίνωση προέβει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα και κάνει λόγο για «κάποιους κύκλους που ασχολούνται εργολαβικά με το ΠΑΣΟΚ» και οι οποίοι, όπως αναφέρει, «λόγω της προεκλογικής συγκυρίας και της τρέχουσας ειδησεογραφίας περί εσωτερικών προβλημάτων και τα γνωστά παρόμοια ανέσυραν και πάλι τη πασίγνωστη υπόθεση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που, όπως και άλλα κόμματα, κουβαλάει το βάρος ενός πολύ μεγάλου χρέους και ενός πολύ μεγάλου δανεισμού».
Παράλληλα, αναφέρει ότι τόσο το ίδιο όπως και όλα τα κόμματα ελέγχονται ως προς την οικονομική τους διαχείριση από ειδικό όργανο προβλεπόμενο ρητά από το Σύνταγμα. «Το όργανο αυτό βασίζει τον έλεγχό του σε σχετικά πορίσματα ορκωτών ελεγκτών. Αυτά διαβιβάστηκαν στην κα πταισματοδίκη που τα ζήτησε» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
 
«Ο έλεγχος που διενήργησαν από κοινού οι ελεγκτικές εταιρείες με εντολή του ΠΑΣΟΚ είναι πρόσθετος, ιδιωτικός και συμβουλευτικός, καθώς έχει ως στόχο τη διαμόρφωση ενός διαχειριστικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος του κόμματος.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο