Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δεξαμενή ποσίμου νερού Βασιλόπουλου. Εγκληματική ανευθυνότητα.

 
    Όπως φαίνεται πεντακάθαρα στην φωτογραφία που τράβηξα μόλις χτες, η δεξαμενή του νερού από την οποία υδρεύεται το χωριό μας όχι μόνο είναι αφύλαχτη. Όχι μόνο δεν είναι περιφραγμένη, αλλά είναι και ξεκλείδωτα τα καπάκια ελεύθερα στην πρόσβαση του καθενός περίεργου ή κακόβουλου ή δολιοφθορέα που αποφασίσει να κάνει κακό στο χωριό.Απ' ότι μάθαμε τα καπάκια της δεξαμενής ήταν πάντα ανοιχτά και ποτέ δεν ήταν κλειδωμένα. Ανακαλύπτουμε δηλαδή ότι το νερό που πίνουμε όχι μόνο δεν χλωριώνεται όπως ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά το χειρότερο είναι ότι μένει απροστάτευτο και εμείς ανυποψίαστοι το πίνουμε. Αφήσαμε το χωριό μας στην τύχη του και την ζωή μας στα χέρια των ανεύθυνων πολιτικών. Έχουμε όλοι τις ευθύνες μας και πρώτοι αυτοί που διοικούν.

Τέρμα και εδώ η ανοχή! Ο εισαγγελέας θα λάβει γνώση.
 
Ηλίας Κούγγελης
Πρόεδρος Δ.Σ. Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ.ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ (ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αντηδημαρχος Ληβανης δεν είναι από το χωριοσας, γιατι δεν φοτογραφιζατε μεχρι τωρα τις δεξαμενες . τωρα εκανε κολοτουμπα και πηγε με τον ΓΑΛΟΥΝΗ και αφου δεν σας τις εφραξε και δεν σας χλοριωνε το νερο τωρα περιμενετε να σας ληση όλα τα προβλήματα αφου πηγε με τον Γαλουνη ο οποιος 20 χρονια που ηταν προεδρος , δήμαρχος δεν ελησε το πρόβλημα του νερου στο χωριο του περιμενετε τωρα να σας ληση όλα τα προβλήματα ξηφηστετων λοιπον να τον χερεστε για να φτιαξετε το ξηρομερο δυνατο η την τσεπη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο