Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο Γιάννης Γ. Ζαφειρόπουλος ανακοίνωσε τους Αντιπεριφερειάρχες

Στην Αχαΐα ο Σάββας Θεοδώρου,
στην Αιτωλοακαρνανία ο Χρίστος Τρυφιάτης
και στην Ηλεία ο Λάμπης Σοφιανόπουλος

Σήμερα, Μ. Πέμπτη (17/4) στην Πάτρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας και επικεφαλής της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» Γιάννης Ζαφειρόπουλος, πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών, ανακοίνωσε τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες των ψηφοδελτίων της Παράταξης σε καθεμία Περιφερειακή Ενότητα.

Η σχετική διαδικασία έγινε παρουσία υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων και στελεχών της παράταξης. Στην Αχαΐα υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι ο νέος επιστήμονας Σάββας Θεοδώρου, φαρμακοποιός με επαγγελματική εγκατάσταση στην Πάτρα. Ο Σάββας Θεοδώρου έχει να επιδείξει πλούσια και συνεπή πολιτική και κοινωνική δράση στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στην Αιγιάλεια και σε ολόκληρη την Αχαΐα.
 
Στην Αιτωλοακαρνανία υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι το στέλεχος της Επιθεώρησης Εργασίας Αγρινίου, Χρίστος Τρυφιάτης, πρ. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και του Γεν. Συμβουλίου της ΓΣΕΕ. Ο Χρίστος Τρυφιάτης επί σειρά ετών ηγήθηκε σε συνδικαλιστικούς – κοινωνικούς αγώνες των εργαζομένων στην ευρύτερη Περιφέρεια του Πειραιά και της Αττικής, καθώς και του τομέα των Μεταφορών.

Στην Ηλεία υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης είναι ο Λάμπης Σοφιανόπουλος, φοροτεχνικός και Σύμβουλος Επιχείρησεων. Ταυτόχρονα, διατηρεί επιχείρηση Οινοποιείου στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με την επωνυμία «ΑΛΦΕΙΟΣ». Ο Λάμπης Σοφιανόπουλος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα των Αστικών Συγκοινωνιών ΟΣΥ και το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας.
 
Και οι τρεις Αντιπεριφερειάρχες της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ» και επικεφαλής των ψηφοδελτίων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας εκφράζουν το πνεύμα ανανέωσης αλλά και συνέχειας που είναι απαραίτητα στοιχεία για την εκλογική επιτυχία της Παράταξης, όπως τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ζαφειρόπουλος, παρουσιάζοντας τους συνεργάτες του.

«Εμείς, όχι απλά διακηρύσσαμε αλλά κάνουμε πράξη την αντίληψή μας για την ενίσχυση και υποστήριξη των νεώτερων αυτοδιοικητικών, κοινωνικών και πολιτικών στελεχών να διαδραματίσουν κυρίαρχο ρόλο στις εξελίξεις στην Περιφέρεια, στη νέα πενταετή θητεία των αυτοδιοικητικών οργάνων».

Από την πλευρά τους οι Αντιπεριφερειάρχες τόνισαν την προσήλωσή τους στις αυτοδιοικητικές αξίες που εξέφρασε από την πρώτη στιγμή η «Περιφερειακή Συμμαχία» και την πίστη τους στη νικηφόρα εξέλιξη του εγχειρήματος.

Με την ευκαιρία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης τόνισε ότι τα ψηφοδέλτια της παράταξης και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες συγκροτούνται από δραστήρια μέλη της Κοινωνίας των Πολιτών και στη μεγάλη πλειοψηφία τους αποτελούνται από υποψηφίους που για πρώτη φορά συμμετέχουν στην αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο