Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ανδρέας Κατσανιώτης: Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τις τοπικές επιχειρήσεις


Τη στήριξή του προς τις τοπικές επιχειρήσεις επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος επισκέφτηκε την Τετάρτη τις εγκαταστάσεις τριών δυναμικών επιχειρήσεων της Αιτωλοακαρνανίας
 Συγκεκριμένα, το πρωί ξεναγήθηκε στη Βιοτεχνία Αυγοτάραχου Μεσολογγίου “Stefos”, όπου ενημερώθηκε για το αυγοτάραχο, τις ονομασίες προέλευσης, αλλά και για τα νέα προϊόντα και τις εμπορικές κινήσεις που σχεδιάζει η επιχείρηση.  Στη συνέχεια ο κ. Κατσανιώτης επισκέφτηκε το Συσκευαστήριο πορτοκαλιών “Northland”, μία σύγχρονη επιχείρηση που στηρίζει την τοπική κοινωνία απασχολώντας πολλούς εργαζόμενους από την περιοχή. Τέλος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ολοκλήρωσε τον κύκλο των επισκέψεών του με ξενάγησή του στη “Gaea”, μία μεγάλη εξαγωγική επιχείρηση που αποτελεί κόσμημα όχι μόνο για τη Δυτική Ελλάδα αλλά και για όλη τη χώρα, παρουσιάζοντας δυναμική ανάπτυξη.  

Ο κ. Κατσανιώτης αναφερόμενος στις σημερινές επισκέψεις του δήλωσε: «Η επιχειρηματικότητα είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη, είναι ο μόνος τρόπος για να διεκδικήσουμε ένα μέλλον βιώσιμο, το μέλλον που αξίζει στον τόπο μας. Επιχειρήσεις σαν και αυτές που επισκέφτηκα σήμερα είναι αυτό που χρειάζεται  η Περιφέρειά μας για να έχει ζωή, για να αξιοποιήσει τους ανθρώπους της, για να κρατήσει τους νέους εδώ. Εμείς θα στηρίξουμε με αποτελεσματικές πολιτικές την επιχειρηματικότητα, προτείνοντας καινοτόμες λύσεις για την ανάπτυξη της περιοχής».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο