Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Ευθύμιου Φερεντίνου


        
      Σας προσκαλούμε το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 20.00μ.μ. στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του Υποψηφίου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κυρίου Ευθυμίου Φερεντίνου
     Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκετε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (Κεντρικός) 55 στο κατάστημα ιδιοκτησίας Παλούκη Χρήστου του Ηλία.
Σας περιμένουμε όλους.

7 σχόλια:

  1. εχεις καμια καινουργια προταση για
    αυξηση στα τελη υδρευσης η στα δ

    ημοτικα τανελη καταφερης και βγης
    δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σας τα πούμε όλα σύντομα. Μην αγχώνεστε στις 18 Μαϊ που θα βγει ο Φερεντινος Δήμαρχος θα δούμε επιτέλους και μια άσπρη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το οικοπεδο του βιολογικου της κατουνας σε ποιον εισαγγελεα ανατεθηκε.Θύμιο δεσμευτηκες οτι την υποθεση θα την στείλεις στον εισαγγελέα,θύμιο εισαι αναξιόπιστος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΓΑΛΕ. 9:47 ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΒΕΙ. ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΏΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΈΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΈΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΑΝ ΘΕΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ ΉΤΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ "ΜΕΡΙΚΟΥΣ" ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ Γ΄ΑΥΤΗ ΤΗ .....ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ "ΜΕΡΙΚΟΥΣ" ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ Γ΄ΑΥΤΗ ΤΗ .....ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΜΑΛΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί ρε παιδιά ; Μέχρι σήμερα που ο Φερεντίνος ήτν αναπληρωτής αντιδήμαρχος οι μέρες μας ήταν μαύρες ; Και περιμένεις από το Φερεντίνο να τις κάνει άσπρες ; Να κοιτάς τις ημερομηνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο