Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ: Υποψήφιος με τη ‘ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ’


Ο Κώστας Τσιλιγιάννης θέτει την υποψηφιότητα του με την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες,
     Όπως γνωρίζετε, εκλέχθηκα το 2010 τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής κοινότητας Αστακού, με το συνδυασμό ‘Νέοι ορίζοντες’ του σημερινού δημάρχου Πυθαγόρα ΣαμαράΝέος στην πολιτική είχα όρεξη για δουλειά ώστε να προσφέρω και εγώ το καλύτερο που μπορούσα για τον τόπο μου.  
     Δυστυχώς από πολύ νωρίς κατάλαβα, ότι υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας και επικοινωνίας με την Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα να αποδεσμευτώ από το συνδυασμό που εκλέχθηκα και να ανεξαρτητοποιηθώ, από πολύ νωρίς.
    Στις εκλογές του Μαΐου, μετά από ώριμη σκέψη και με σοβαρά κριτήρια αξιολόγησης των συνδυασμών, αποφάσισα να βάλω υποψήφιος με την ‘ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ.
     Θεωρώ ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ’ και ο κύριος Γεωργαλής είναι η καλύτερη δυνατή και  αξιόλογη επιλογή για το Δήμο μας.  Η καθαρότητα των απόψεών της, η άριστη γνώση των θεμάτων της τοπικής  αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων του Δήμου μας σε συνδυασμό με τις προτάσεις για την επίλυση αυτών καθώς και η πολύχρονη παρουσία της, ως κίνηση πολιτών, στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου (Πλατυγιάλι, Ύδρευση, Απορρίμματα   κ.α), μου δίνουν την αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε το καλύτερο για το Δήμο.
     Ο κύριος Γεωργαλής είναι ακέραιος χαρακτήρας, άφθαρτος με μεγάλη γνώση και άποψη για την τοπική αυτοδιοίκηση και με ήθος και αξίες που σήμερα δύσκολα συναντάς.
      Θα είμαι υποψήφιος και πάλι για την δημοτική κοινότητα του Αστακού.

 

3 σχόλια:

  1. κ. Τσιλιγιανη πιστευω ότι λιπατε από τον Αστακο για να μην γνωρίζεται τα περι ΗΘΗΚΗΣ του κ Γιωργαλη και της κουλτουριαρικες αποψησ του πιστευω ότι δεν ειστε ιδιος με αυτόν. Υπαρχη χρονος να το ξανασκευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά εσάς ποιος έχει την καταλληλότερη ηθική και τι εννοείται εσείς ηθική σε πιο θέμα γίνεται πιο σαφής . Ο Κώστας γνωρίζει τι κάνει και αν κάνει λάθος έχει το σθένος και την ευθύτητα να το ομολογήσει άλλωστε κανένας δεν γνωρίζει κανέναν μέχρι να συνεργαστεί Μαζί του από το καφενείο όλοι καλοί ήμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο