Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αγρίνιο: Έκαψαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Π.Τσακανίκα!

ΦΩΤΟ από agriniopress.gr
Οι δράστες που έβριζαν τον δημοσιογράφο έσπασαν με πέτρα το πίσω τζάμι του οχήματος και έριξαν μέσα βενζίνη - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.
Όλα έγιναν τα ξημερώματα σε παρκινγκ στην οδό Σόλωνος στο Αγρίνιο, όταν οι άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσακανίκα.
Ήταν λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα όταν τρείς με τέσσερις άγνωστοι νέοι, σύμφωνα με μάρτυρες, αφού πρώτα έριξαν πέτρα και έσπασαν το πίσω τζαμί του αυτοκινήτου, έριξαν στο όχημα εμπρηστικό μηχανισμό και βενζίνη και απομακρύνθηκαν προς την οδό Μακρή.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το πίσω μέρος του αυτοκίνητου πήρε αμέσως φωτιά που ευτυχώς δεν επεκτάθηκε λόγω της έγκαιρης επέμβασης περιοίκου που έσπευσε στο σημείο με πυροσβεστήρα, αλλά και της Π.Υ. Αγρινίου που κινητοποίησε πυροσβέστες και τρία συνολικά οχήματα.
Η πυρκαγιά έσβησε γρήγορα, αλλά προκάλεσε πολύ σοβαρές ζημιές στο όχημα. Τόσο ο. Π Τσακανίκας, όσο και η σύζυγος του, κατέθεσαν στην Ασφάλεια για το περιστατικό, πρόκειται να κληθούν και μάρτυρες, ενώ παράλληλα απευθύνεται έκκληση να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν περισσότερα για την θρασύδειλη αυτή επίθεση και είδαν από κοντά το συμβάν ή τους δράστες.
πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο