Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Γιάννης Ζαφειρόπουλος: Στην Ηλεία με ενημέρωση και απαντήσεις

Γιάννης Ζαφειρόπουλος, Γεώργιος Κατσιφάρας και Ευάγγελος Βενιζέλος
Στην Ηλεία είναι από χθες ο πρώην Υφυπουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Ο κ. Ζαφειρόπουλος επισκέφθηκε Δήμους της περιοχής του κάμπου όπου είχε συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων με τους οποίους συζήτησε τα απασχολούντα την περιφέρεια τους σοβαρά προβλήματα. Ο ηλείος πολιτικός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συνομιλητές του για τις θέσεις, το πρόγραμμα και τους στόχους της παράταξης του «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» για την Περιφέρεια και την Ηλεία ειδικότερα.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος  κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του απερχομένου και υποψηφίου Απ. Κατσιφάρα ψηφοδελτίου  του έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Η απερχόμενη  διοίκηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  και οι πολιτικοί και λοιπά συνεργάτες της επιδίδονται σε επικοινωνιακά θεάματα, σκηνοθετημένα από τους γνωστούς στην αχαϊκή πρωτεύουσα αποτυχημένους σκηνοθέτες, για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του εκλογικού σώματος. Το φθαρμένο καθεστώς της Περιφέρειας, της στασιμότητας, του αυταρχισμού και της κακοδιαχείρισης, δεν μπορεί να διασωθεί με οποιαδήποτε ανακύκλωση του αχρηστεμένου υλικού του.»

1 σχόλιο:

  1. πως βγηκανε ολοι ανεξαρτητοι λογω εκλογων τελικα ? ανεξαρτητοι προ εκλογων ? η μετα εκλογων εξαρτιμενοι ? ιδου η απορεια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο