Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Είχε ανάγει σε επάγγελμα την κλοπή πιστωτικών καρτών

 
Σε «επάγγελμα» είχε ανάγει μία 51χρονη στην Κατερίνη την κλοπή πιστωτικών καρτών και καρτών αναλήψεων, έχοντας μάλιστα καταφέρει σε μία περίπτωση να πραγματοποιήσει αγορές αξίας 1200 ευρώ με κλεμμένη κάρτα.Η 51χρονη ημεδαπή συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, όταν αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη με τραπεζική κάρτα άλλης γυναίκας, την οποία είχε αφαιρέσει από χώρο εναπόθεσης αλληλογραφίας στην είσοδο της πολυκατοικίας της κατόχου της.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η 51χρονη έκανε αγορές αξίας 1200 ευρώ με πιστωτική κάρτα 56χρονου, την υπογραφή του οποίου πλαστογράφησε. Παράλληλα, από τις αρχές Δεκεμβρίου 2013 μέχρι τις αρχές Απριλίου 2014 αφαίρεσε επιστολές που περιείχαν τραπεζικές κάρτες άλλων έξι ατόμων, χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει.

Σε έρευνα στην κατοικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε τραπεζικές κάρτες, 13 τραπεζικές επιστολές-ειδοποιήσεις τραπεζών, τρία αποκόμματα εκτυπώσεων από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών και διάφορα είδη, που είχε αγοράσει με την κλεμμένη κάρτα του 56χρονου.

Προνάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή -ή όχι- της γυναίκας και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο