Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Κώστα Μπαμπούρη


Συνδημότες – Συνδημότισσες,
    Υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση πολλά χρόνια με ανιδιοτέλεια και εθελοντική προσφορά στον τόπο που γεννήθηκα, αγάπησα κι επέλεξα να ζήσω. Αυτή η αγάπη για τον Αστακό και το Ξηρόμερο  με κρατά ζωντανό στην αυτοδιοίκηση και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω να αγωνίζομαι.
   Ο Δήμος Ξηρομέρου δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα επιθυμούσαμε και σε ότι αφορά τα έργα υποδομής που χρονίζουν και περιμένουν λύση και σε σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη.....


Ευθύνες βεβαίως υπάρχουν και μάλιστα αποδίδονται με μεγάλη ευκολία. Το ζητούμενο είναι να αφήσουμε πίσω μας στρεβλώσεις και παθογένειες και μέσα από αυτοκριτική διάθεση, να προσεγγίσουμε τα προβλήματα του Δήμου και να δώσουμε λύσεις προτάσσοντας το γενικό συμφέρον.
Σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια για μεγάλα λόγια, έχουμε κουραστεί απ’ αυτά. Πρέπει να κοιτάξουμε τους πολίτες στα μάτια και να τους πούμε αλήθειες. Σε ποια κατάσταση είναι τα οικονομικά του Δήμου, ποιο είναι το επίπεδο λειτουργίας των Υπηρεσιών του, τι δυνατότητες υπάρχουν να νοικοκυρευτεί ο Δήμος και να μπούνε οι βάσεις για μια νέα δημιουργική πορεία.
Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία  για το Δήμο, επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Eπιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Σαμαρά,

·         Γιατί είναι νέα, φιλόδοξη και με καλές προθέσεις για προσφορά.
·         Γιατί θέλω να αγωνιστώ για την καθημερινότητα του πολίτη, την ολοκλήρωση έργων υποδομής και το σχεδιασμό παρεμβάσεων για ένα ανθρώπινο και λειτουργικό Δήμο.
·  Γιατί δεσμευτήκαμε ν’ αφήσουμε πίσω μας το Δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης του Δήμου και να υιοθετήσουμε ένα νέο μοντέλο συμμετοχικό και διεκδικητικό.
·    Γιατί θα στηριχθούμε σε ειλικρινείς συνεργασίες με ενεργές κοινωνικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και σε έμπειρους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, οι οποίοι μαζί με νέους και άφθαρτους συμπολίτες μας που πλαισιώνουν το συνδυασμό της κ. Σαμαρά, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της επόμενης πενταετίας και τις προκλήσεις μιας νέας εποχής για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Γι’ αυτούς τους λόγους συμπορεύομαι με την κ. Ντίνα Σαμαρά και την αυτοδιοικητική της ομάδα και αν οι συνδημότες μου με επιλέξουν να τους αντιπροσωπεύσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου, θα συνεχίσω να πορεύομαι με τις ίδιες αρχές που με χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και να αγωνίζομαι για το συμφέρον των δημοτών, αδιαφορώντας για το προσωπικό μου κόστος.

                            Κώστας Μπαμπούρης
                       Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                  Με το συνδυασμό 
«ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ–Επιλογή ευθύνης»
                Της υποψήφιας Δημάρχου Δήμου Ξηρομέρου
                                   Ντίνας Σαμαρά       


8 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ..Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ,ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΙΡΗΞΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ο .ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κωστα θα σαρώσεις καλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα με απογοήτευσες, νόμιζα ότι εκεί που φτύνεις ....δεν γλύφεις.....για άλλα υποτίθεται αγωνιζόσουν !!!
    Λυπαμαι.....Κατάντια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο