Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Κώστας Γεωργούλας: Στο ψηφοδέλτιο του Ερωτόκριτου Γαλούνη


Όραμά μου είναι η Νέα Διοικητική μεταρρύθμιση να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδοιήκηση φέρνοντας νέες πρακτικές και αντιλήψεις σε ότι αφορά τις σχέσεις κράτους πολίτη.

Συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Ερωτόκριτου Γαλούνη διότι πιστεύω ότι η προτασή του είναι η μόνη λύση για τον Δήμο Ξηρομέρου.
Η αποφασή μου να θέσω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου έχει σκοπό να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ.
Ευχαριστώ τον Ερωτόκριτο Γαλούνη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο προσωπό μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν ώστε αυτή η εμπιστοσύνη να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών προς τους συνδημότες μας και να βελτιώσει την καθημερινότητα τους .
Ζητώ την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου, Ζητώ την ψήφο τους, Ζητώ την δύναμη τους.
                                Κώστας Γεωργούλας
                 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

7 σχόλια:

  1. Από αυτή τη στιγμή, ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλούνης, έχει δίπλα του ένα άξιο συνεργάτη για τον οποίο τα αμέτρητα θετικά στοιχεία που τον διέπουν θα καθορίσει το εκλογικό αποτέλεσμα στο χωριό του. Καλή επιτυχία Κώστα αν και πιστεύω ότι την έχεις εξασφαλισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τν εχς παρμεν κι απτου προτου γυρου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κωστακη αφου βλεπεις δεν σε παει παλυ τελευταιος θα βγεις οχι κ τιποτα αλλο τσαμπα κ το λευτα που σου εδωσε ο γαλουνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστακη για να εισαι σωστος απεναντη στη κοινωνια θα πρεπει να πρωτα να σταματησεις απο της δυο δουλεις σου κ τους δυο σου παχιλους μησθους κ τα χρηματα του γαλουνη κ μετα να ζητας ψηφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείται απο τον πρώτο γύρο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 5.00 Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΝΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΩΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΩΣΤΑ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΥΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο