Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Μετακίνηση ετεροδημοτών

    Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών χρειάζεται τη στήριξή σου! 
   Πρέπει και μπορείς να τη βοηθήσεις στον αγώνα της.
Στις εκλογές αυτές δεν περισσεύει κανείς. 
    Δεν πρέπει κανείς να μείνει αμέτοχος. Αν το κάνει, δίνει λόγο στους κομματικούς στρατούς και στα οργανωμένα συμφέροντα.

Ετεροδημότη, στήριξε Συμπολιτεία.
Κάνε το σωστό για τον τόπο σου.
Ψήφισε ανατροπή - αναδημιουργία.
       Αν ζεις στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές και επιθυμείς να μετακινηθείς τις ημέρες των εκλογών για να στηρίξεις την προσπάθεια της Συμπολιτείας, κάλεσε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Μάντζαρης Χρήστος: 6972228484
Σκάντζας Νίκος: 6984605554
Χολής Παναγιώτης: 6977429865.

4 σχόλια:

  1. Τα μαζικά μέσα ενημέρωσης και το διαδύκτιο έχουν ανοίξει νέους δρόμους στην πληροφόρηση, ταυτόχρονα όμως ο καταιγισμός των πληροφοριών αναιρεί την πραγματική αντίληψη των γεγονότων, έτσι ώστε ο άνθρωπος, αποπροσανατολίζεται χάνοντας την αίσθηση του χρόνου και του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για κάντο μας βρε φίλε πιο λιανά ; τι θέλει να μας πεί ο ποιητής ; και αυτό σ΄ ενόχλησε που δρομολογούνται από ένα συνδυασμό λεωφορεία προς εξυπηρέτηση του κόσμου που αδυνατεί οικονομικά την σήμερον ημέρα ;
    ΜΕΜΟΣ Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για διαβασε ξανα ... βλέπεις καπου να μιλαω ιδικά για την μετακίνηση ? θα μπορουσα να μιλησω και να πω παρα πολλα , απλα εμεινα σε αυτο το γενικευμενο σχολιο , που εκανα ποιο πανω . και οποιος καταλαβαινει . εμενα δεν με κοφτει , ας βαλει και αεροπλανο ο ανθρωπος . δικο του θεμα και καλα κανει , δεν πληρωνω εγω .
    καλη πρωτομαγια φιλτατε ΜΕΜΟ .
    ΠΑΝΟΣ .Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλα , απ΄ότι φαίνεται κ.7.50μ.μ το σχόλιο σας το καταλαβαίνετε , μονο εσείς που το αναρτήσατε. ο τίτλος της ανάρτησης του μπλόκ είναι σαφής : Μετακίνηση ετεροδημοτών . και σεις , μας λέτε στην απάντησή σας ...και όποιος καταλαβαίνει ! Οι γρίφοι και οι Πύθιοι χρησμοί ανήκουν σε άλλες εποχές και σε άλλες κουλτούρες. Κι εδώ στο μπλόκ πρόσβαση έχουν όχι μόνο μορφωμένοι αλλά και απλοί εργάτες- αγρότες ξωμάχοι κ.λπ και φυσικά δεν μπορούν να καταλάβουν τις όποιες ενδόμυχες απόψεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο