Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πανικός στον Γέρακα – Ληστές έκαναν ... τσάρκα στο κέντρο της πόλης

 
Ληστρική εξόρμηση στο Γέρακα πραγματοποίησε χθες το πρωί μια τριάδα κακοποιών σκορπώντας πανικό στην περιοχή καθώς μέσα σε διάστημα μισής ώρας διέπραξαν μια ληστεία και μια απόπειρα ληστείας, σε πρατήριο υγρών καυσίμων και πρακτορείο του ΟΠΑΠ αντίστοιχα.
Οι τρεις δράστες επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα τύπου εντούρο μεγάλου κυβισμού, αρχικά επιχείρησαν να ληστέψουν πρατήριο υγρών καυσίμων και μάλιστα σε κεντρικό σημείο του Γέρακα και όλα αυτά λίγο πριν τις 10:00 το πρωί.
Ο υπάλληλος του πρατηρίου μόλις είδε την μοτοσυκλέτα με τους τρεις αναβάτες να μπαίνει στο περίβολο του βενζινάδικου, κάτι κατάλαβε και κλειδώθηκε στο γραφείο, με αποτέλεσμα και παρά τις απειλές από τους τρεις ενόπλους ληστές, αυτοί να εγκαταλείψουν την προσπάθεια ψάχνοντας πια για νέα λεία.
Οι τρεις κρανοφόροι κατευθύνθηκαν σε άλλο σημείο του Γέρακα, επίσης κεντρικό, όπου έβαλαν στο στόχαστρο τους ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ.
Εισέβαλαν στο πρακτορείο και με τα όπλα στα χέρια ακινητοποίησαν, τόσο τον ιδιοκτήτη, όσο και τους λιγοστούς πελάτες.

Ο ένας από τους αγνώστους οποίος φορούσε κράνος μοτοσυκλέτας, άρπαξε από το ταμείο του πρακτορείου χρηματικό ποσό και διέφυγε μαζί με τους συνεργούς του επιβαίνοντες στην μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αντίδραση τις Αστυνομίας ήταν άμεση και αποκλείστηκε η περιοχή πλην όμως και παρά τις έντονες αναζητήσεις δεν στάθηκε δυνατόν να εντοπισθούν οι δράστες.

πηγή:eglimatikotita.gr
(φώτο αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο