Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Διάθεση ενός οχήματος και εντατικοποίηση των ελέγχων στις Αμύκλες Σπάρτης

Διδασκάλου, Β. Γεωργακόπουλος
Διδασκάλου, Κ. Γιόβας.
     Γιώργος Διδασκάλου: «Δεν θα δεχτούμε άλλα φαινόμενα παραβατικότητας»
 
Ο συντονισμός των ενεργειών για την αντιμετώπιση της έντονης παραβατικότητας των Ρομά, στον οικισμό των Αμυκλών της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής, ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε, σήμερα, στην Τρίπολη, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου, με το Γενικό Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/σης Πελοποννήσου, Υποστράτηγο Βασίλη Γεωργακόπουλο και τον Περιφερειακό Δ/τη Ασφαλείας Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Ανδρέα Αποστολόπουλο.

Διδασκάλου, A. Αποστολόπουλος
Στη συνάντηση, που έγινε σε συνέχεια της ευρείας σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί για το ίδιο θέμα, στη Σπάρτη, στις 14 Απριλίου, συζητήθηκαν οι δράσεις για την εντατικοποίηση των ελέγχων και την ενίσχυση της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή. Ο κ. Διδασκάλου, δε, ενημέρωσε τους επικεφαλής της Αστυνομίας ότι, για το σκοπό αυτό, ήδη υπέγραψε απόφαση για τη διάθεση ενός οχήματος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Διδασκάλου δήλωσε:
«Δεν θα δεχτούμε άλλα φαινόμενα παραβατικότητας, που διαταράσσουν το κλίμα ηρεμίας και κοινωνικής ειρήνης στην περιοχή, από όποιους κι αν προέρχονται. Το κράτος είναι εδώ και θα εφαρμόσει το νόμο, μέχρι την οριστική εξάλειψη του φαινομένου».
Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Τρίπολη, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε, σήμερα το πρωί, με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Δ/σης Πελοποννήσου Κωνσταντίνο Γιόβα, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών και τον προσδιορισμό των συναντήσεων, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαΐου, στην Τρίπολη, όλων των εμπλεκομένων φορέων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο