Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ακόμα ένας νέος επιστήμονας ο Γιώργος Κουτσομπίνας στο πλευρό του Ηλία Γεωργαλή

        Ένας εξαιρετικά αξιόλογος  άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας, ο Γιώργος Κουτσομπίνας,  Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από τις Φυτείες θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με τον συνδυασμό «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» του υποψήφιου Δημάρχου Ηλία Γεωργαλή, στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.
     Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS εύχεται καλή επιτυχία στο φίλο μας Γιώργο και να συνεχίσει να είναι ένας ενεργός πολίτης με όραμα, ιδέες και μεράκι για προσφορά στο τόπο μας. 
Όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑ
     Η απόφασή μου για ενεργητική στήριξη της υποψηφιότητας του φίλου μου Ηλία Γεωργαλή ξεκινάει από αυτή την ίδια τη φιλία και την εκτίμηση που έχω γι' αυτόν.  Το μέταλλο απ' το οποίο είναι φτιαγμένος κάθε άνθρωπος μάλλον είναι ασφαλέστερο κριτήριο αξιολόγησης παρά η όποια παραταξιακή κατηγοριοποίησή του.  Αυτό μάλιστα είναι ακόμα πιο σημαντικό αν μιλάμε για εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης..............



    Έζησα από κοντά τον αγώνα που έδωσε ο Γεωργαλής για την αποτροπή της μετατροπής του νέου Λιμανιού του Αστακού σε έδρα ρυπογόνας βιομηχανικής δραστηριότητας, για την αποτροπή κατασκευής ενεργειακού εργοστασίου με καύσιμα ορυκτάνθρακες.  Αγώνας που πέτυχε και απέτρεψε τη δημιουργία κόλασης στον τόπο μας.
     Μένει η επόμενη φάση του αγώνα: να μετατραπεί σε όαση δημιουργίας και παραγωγικότητας το Λιμάνι του Αστακού και όλο το Ξηρόμερο.
    Νέα πρόσωπα στην τοπική αυτοδιοίκηση σαν τον Γεωργαλή θα φέρουν νέες ιδέες και νέες ελπίδες που τόσο τις έχει ανάγκη ο τόπος μας.
    Γι’ αυτούς τους λόγους θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Φυτειών με τη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών.

Γ. Κουτσομπίνας
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Μέτοχος και Διαχειριστής Εταιρείας ΙΝΑΧΟΣ ΕΠΕ

2 σχόλια:

  1. Έχετε δίκιο κ Κουτσομπίνα. Άνθρωποι σαν τον κ Γεωργαλή πρέπει να είναι στα δημοτικά συμβούλια. Το θέμα με τους άνθρακες είναι παλαιότερο. Σήμερα μας προέκυψε άλλο ζήτημα με υγροποιημένα αέρια και χημικά και τελευταία με παραγωγή ενέργειας από βιομάζα. Για όλα αυτά και η νυν δημοτική αρχή είναι εναντιωμένη με πρωτεργάτη τη συγχωριανή σου αντιδήμαρχο Κολοβού.Έχω διαβάσει τη δουλειά της και τους αγώνες της στο διαδίκτυο. Εγώ υποστηρίζω μεν τη κ Κολοβού, αλλά δεν έχει σημασία στα τοπικά όπως λες και σας εύχομαι καλή επιτυχία και στους δύο. Τέτοιους υποψήφιους θέλουμε στο Ξηρόμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιδή αυτό το σχόλιο είναι από τον "ένδοξο " στρατηγο.. καλά θα κάνει να αφήσει την παραπληροφοριση.
    όχι τιποτεαλλο αλλα γελάμε στις φυτειες μαζι του.
    αυτο μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο