Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Με τους Γορτύνιους της Πάτρας ο Γιάννης Γ. Ζαφειρόπουλος

Ο πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Γιάννης Ζαφειρόπουλος, συμμετείχε χθες Κυριακή 27/4 σε εκδήλωση του Συνδέσμου Γορτυνίων της Πάτρας. Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την επέτειο απαγχονισμού του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Γρηγορίου Ε’ και περιελάμβανε λαμπρή δοξολογία στον Ι. Ν. Παντάνασσας και επιμνημόσυνη τελετή στον ανδριάντα του Εθνομάρτυρα Πατριάρχη. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Αρκάδας Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και στέφανο κατέθεσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γορτυνίων Πάτρας κ. Τάκης Γ. Παπαγιαβής.
Ο γορτυνιακής καταγωγής Ηλείος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους συμπατριώτες του στην Πάτρα και να συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Με την ευκαιρία ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος ως υποψήφιος Περιφερειάρχης ενημέρωσε και για τις προγραμματικές θέσεις του και ζήτησε τη στήριξη τους στην εκλογική προσπάθειά του.
Όπως είναι γνωστό, κυρίως στην Αχαΐα και Ηλεία, δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν εκατοντάδες γορτύνιοι και γορτυνιακής καταγωγής επιστήμονες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες κ.λπ., οι οποίοι διατηρούν στενούς δεσμούς με τον τόπο της καταγωγής τους και τις αξίες του γορτυνιακού πνεύματος αλληλεγγύης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο