Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το Άγιο Φως

    Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Αθήνα το Άγιο Φως με αρκετή καθυστέρηση από την προκαθορισμένη ώρα.

Το αεροπλάνο με τον αρμόδιο υφυπουργό Κυριάκο Γεροντόπουλο, μετέφερε τη φλόγα της Αναστάσεως από το Ισραήλ στην Αθήνα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, πριν από λίγα λεπτά, ενώ η προκαθορισμένη ώρα είχε προγραμματιστεί για τις 18.30 το βράδυ. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η τελετή υποδοχής, με τιμές αρχηγού κράτους για να ξεκινήσει, αμέσως μετά η διανομή του σε όλη τη χώρα.

Δύο αεροσκάφη θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα προς περιοχές του Αιγαίου και του Ιονίου, μεταφέροντας το Άγιο Φως σε Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Μυτιλήνη με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, κατά προσέγγιση τις 22:30.

Παράλληλα, προκειμένου να γίνει η μεταφορά και σε άλλους προορισμούς- Ηράκλειο, Χίο, Σαντορίνη, Καβάλα και Θεσσαλονίκη- μετατίθεται αργότερα, κατά μία περίπου ώρα, η αναχώρηση σε προγραμματισμένες αεροπορικές πτήσεις. πηγή:
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο