Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση μελών και υποψηφίων του συνδυασμού της παράταξης «Αλλαγής Πορείας» του Δήμου Θέρμου

  

    Ανακοίνωση μελών και υποψηφίων της Δημοκρατικής  κίνησης του συνδυασμού της παράταξης «Αλλαγής Πορείας» του Δήμου Θέρμου με επικεφαλή τον υποψήφιο για Δήμαρχο  Θέρμου Κωνσταντίνο Φ. Μαραγιάννη.
Σε απάντηση ως προς την ανακοίνωση που δημοσίευσε την Τρίτη 22-4-2014 , έχουμε να απαντήσουμε τα παρακάτω:
1.     Ο Κύριος Μαραγιάννης , αισθανόμαστε ότι μας εξαπάτησε γιατί πιστεύουμε ότι εκτελούσε οργανωμένο σχέδιο , ώστε να φέρει στο και πέντε, δηλαδή προτετελεσμένων γεγονότων , για να μην έχουμε το χρόνο να αντιδράσουμε και το  χρονικό περιθώριο για  να δημιουργήσουμε μια άλλη δημοτική κίνηση  ώστε να διεκδικήσουμε τις εκλογές του Μαΐου του 2014.
 
2.     Τα περί πλειοψηφικής απόφασης της τελευταίας συγκέντρωσης είναι ψευδή , γιατί συμμετείχαμε μόνο 17 άτομα , τα οποία πήραμε με μεγάλη πλειοψηφία την απόφαση να μην συμμετέχουμε σε κανένα αυτόδιοικητικό συνδυασμό για τις εκλογές του Μαΐου , εφόσον διαλύετε η δική μας κίνηση «Αλλαγή πορείας» πολιτών του Θέρμου και η πλειοψηφία ήταν 14 υπέρ -3 κατά  , ο κύριος Μαραγιάννης έβγαλε στην ανακοίνωση μια πλειοψηφία 14 κατά -31 υπέρ για συμμετοχή   στον κύριο  Κωνσταντάρα, συμπεριλαμβάνοντος στα υπέρ ανθρώπους που δεν ήταν παρών και κατά την ομολογία του είχαν ήδη  προσχωρήσει  στον κύριο Κωνσταντάρα και ο ίδιος συζητούσε τη συμμετοχή του ,κατά πληροφορίες , μέρες πριν.
 
3.     Σε προηγούμενη συνεδρίαση με μέλη ,πάλι της οργανωτικής επιτροπής , μας διάβασε πρόσκληση για συνεργασία από μέλη της παράταξης του κυρίου Κωνσταντάρα και πάλι με ψηφοφορία των παρευρισκόμενων ,αυτή η πρόσκληση απορρίφτηκε .
 
4.     Εμείς πιστεύουμε ότι δεν φτάνει να είναι κανείς ανιδιοτελής , αλλά να είναι και ειλικρινείς  με τους συνεργάτες τους και να μην τους αδειάζει  τη τελευταία στιγμή και να συμπεριφέρεται σαν ένας παραγοντίσκος ,και σαν ένας καιροσκόπος .Εμείς  τον αφήνουμε στην κρίση του λαού του δήμου Θέρμου ,ας του δώσει αυτός την τελευταία απάντησή του στις εκλογές στις 18 Μαΐου , για να τον στείλει αυτός στο σπίτι του , μιας και δεν έχει  ο ίδιος τη δύναμη να πάει μόνος του.
 
Τα μελή και οι υποψήφιοι της  Δημοτικής κίνησης  «Αλλαγής Πορείας» πολιτών Θέρμου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο