Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα: Η ζωγράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη υποψήφια με τον Γιώργο Αποστολάκη

       Μια από τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν στην εκλογική μάχη που έρχεται του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αποστολάκη είναι αυτή της Ζωγράφου από την Πάλαιρο Σπυριδούλας Ζερβούλη
     Η εικαστικός ζωγράφος Σπυριδούλα Ζερβούλη διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό, έχει πολλές φιλοδοξίες, γνώση αλλά και όρεξη για προσφορά και έχει έντονη εικαστική δραστηριότητα τόσο στην Πάλαιρο, όπου διατηρεί εργαστήρι ζωγραφικής, όσο και σε όλη την περιοχή. 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΖΕΡΒΟΥΛΗ 
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες, 
   Αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ακτίου Βόνιτσας με το συνδυασμέ «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον π. δήμαρχο Ανακτορίου Γιώργο Αποστολάκη.  
    Στόχος μου είναι η ανάπτυξη των εικαστικών τεχνών, η προστασία και η προβολή των ιστορικών πολιτιστικών χώρων και η ανάπτυξη των ήπιων µορφών τουρισµού.......

 
    Στους κύριους στόχους μου θα είναι η προαγωγή της σύγχρονης τέχνης σε όλο το Δήμο  Ακτίου Βόνιτσας. 
       Συμμετέχω με το συνδυασμό του Γιώργου Αποστολάκη, για ένα δήμο με γνήσια και ξεκάθαρη πολιτιστική ταυτότητα. Έχουμε όραμα μιας συμμετοχικής, δημιουργικής και πολυσυλλεκτικής τοπικής κοινωνίας με αξιόλογες δράσεις και συγκεκριμένους στόχους για ένα Δήμο, πόλο έλξης, «κόσμημα της Αιτωλοακαρνανίας» όπως του αξίζει…

Σπυριδούλα Ζερβούλη 
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος Ακτίου Βόνιτσας
Δημοτική ενότητα Παλαίρου 


Μικρό Βιογραφικό
     Η Σπυριδούλα Ζερβούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ΠάλαιροΈχει τελειώσει την σχολή ζωγραφικής ΑBC de Paris και από την αρχή ξεχώρισαν οι καλλιτεχνικές της δυνατότητες. Το ταλέντο της έχοντας σαν άξονα τη ζωγραφική απλώνεται στην αγιογραφία, στην ποίηση, στην λογοτεχνία, κ.α.  
     Από το 2008 διατηρεί εργαστήρι ζωγραφικής στην Πάλαιρο και διοργανώνει Μαθήματα Ζωγραφικής  για μικρούς και ενήλικες και για όσες-ους έχουν διάθεση να καλλιεργήσουν τις έμφυτες καλλιτεχνικές τους ικανότητες.
       Ήδη στο εργαστήρι λειτουργούν με μεγάλη συμμετοχή τμήματα για παιδιά και μεγάλους στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργική φαντασία και την κρίση τους, μέσα από την επαφή τους με την ζωγραφική. 
     Το εικαστικό έργο του εργαστηρίου παρουσιάζεται κάθε χρόνο με εκθέσεις στην Πάλαιρο με τεράστια επιτυχία και η ίδια έχει παρουσιάσει έργα της σε ατομικές ή ομαδικές εκθέσεις στην Πάλαιρο, Βόνιτσα, Λευκάδα, κ.α. 
      Είναι μέλος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας λόγου και τέχνης που αποσκοπεί στην υποστήριξη, ανάπτυξη και διάδοση των Τεχνών.

1 σχόλιο:

  1. Καλό αγώνα Σπυριδούλα. Ανθρώπους σαν και σένα έχει ανάγκη ο τόπος και ο πολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο