Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο Γιάννης Πετράτος


Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Γιάννη Πετράτου (Γεωπόνος τ.ε., Αρχιτέκτων Τοπίου – Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής της παράταξης Επιμελητηριακή Ανάπτυξη Αχαΐας):
«Πιστεύοντας ακράδαντα πως οι νέοι άνθρωποι, πρέπει να αποκτήσουν ενεργό ρόλο και συμμετοχή στα κοινά, μετατρέποντας την παραδοσιακά παθητική στάση της αμφισβήτησης σε ενεργητική δράση, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.
Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ύφεσης που έχουν στοιχίσει στη χώρα μας και κυρίως, στους Έλληνες, επιβάλλεται να στηρίξουμε με την συμμετοχή μας, όλα εκείνα τα μέσα που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη της περιοχής.
Ο δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι αιρετές Περιφέρειες αποτελούν κύριο αναπτυξιακό παράγοντα, αφού μέσα απ’ αυτές, ενεργοποιούνται και λειτουργούν αυτοδιοικητικά στελέχη που αφουγκράζονται τους πολίτες και τα προβλήματά τους.
Είναι τεράστια ευκαιρία να στηρίξουμε ένα ψηφοδέλτιο ικανό να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με ηγέτη έμπειρο και ηθικό που απέδειξε ότι μπορεί να φέρει σε περιόδους βαθιάς ύφεσης μια νότα αισιοδοξίας στον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο