Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση του υπ. Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Αχαΐας Τρύφωνα Φωτόπουλου


Φίλες και φίλοι μου,
σας ανακοινώνω και επισήμως ότι σε αυτή την εκλογική διαδικασία αποφάσισα να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο με θέση ευθύνης για τον συμπολίτη, πίστη και ήθος, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».
Εδώ και 3,5 χρόνια η Δυτική Ελλάδα απέκτησε εμπειρία, τεχνογνωσία, σιγά – σιγά έβαλε τους θεμέλιους λίθους για περαιτέρω ανάπτυξη κόντρα στην οικονομική κρίση, τις συνέπειές της και τα πολλά «χρέη» και τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε αυτό το σημαντικό έργο.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που τον χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια, η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. Πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους που μέσα από τη διαχρονική του αξία, σεβάστηκε την πολιτική, δεν τον έφθειρε και ούτε θα τον φθείρει ο χρόνος.
Για αυτό το λόγο βρίσκομαι στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας και σας ζητώ να συμπορευτούμε μαζί με τον συνδυασμό μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» και επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα.
 
Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας Τρύφωνας Φωτόπουλος
  • Κατασκευαστής ιδιωτικών οικοδομικών έργων
  • Πρόεδρος της «Ολυμπιακή Αναπτυξιακή Α.Ε.» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, π. Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο