Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Γολγοθάς διαρκείας για τους εργαζόμενους της Χαλυβουργικής

 
  Μπαίνουν στη Μ. Εβδομάδα «κουβαλώντας» την άρνηση της εργοδοσίας σε τριμερή συνάντηση με το υπουργείο Εργασίας, να αναστείλει το μέτρο της διαθεσιμότητας για την περίοδο του Πάσχα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του εργατικού κέντρου Ελευσίνας: "Από την πλευρά μας κάναμε μία τελευταία πρόταση για αναστολή 7-8 ημερών του μέτρου διαθεσιμότητας λόγω των Άγιων ημερών του Πάσχα και σε αυτή την πρόταση η εργοδοσία ανένδοτη μας έβλεπε μόνο ως αριθμούς, αγνοώντας τις βασικές ανάγκες των εργαζομένων.
Αγνοώντας τις ημέρες που έρχονται για οικογενειακή γαλήνη και ψυχική κατάνυξη. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η άλλη τους η εταιρεία, οι άλλοι εργαζόμενοι καθώς και οι «Άγιες κερδοφόρες» ημέρες με στόχο την είσοδο της ομάδας τους στο final four. Η ζωή όμως θα συνεχιστεί και όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθείτε.
Καθώς οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Πεδίου έχουν ένα χαρακτηριστικό προσόν: Δεν ξεχνούν. Τέλος, ρητά και κατηγορηματικά θα θέλαμε για πρώτη και τελευταία φορά να σας ενημερώσουμε, ότι δεν δεχόμαστε υποδείξεις, έτσι όπως προσπαθήσατε σήμερα να πράξετε. Είμαστε αυτόνομοι και υπεύθυνοι για ό,τι λέμε και για ό,τι κάνουμε.
Και όλα αυτά με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συναδέλφων μας. Αυτή η στάση μας είναι αναγνωρισμένη από την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων της ευρύτερης περιοχής. Έτσι λοιπόν, τις υποδείξεις σας εκεί που μπορείτε και σε αυτούς που τις επιθυμούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας μέχρι την πλήρη δικαίωσή τους".
πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο