Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Προβληματίζει η κοινή εμφάνιση Παπανδρέου - Κουβέλη

 
Νέους τριγμούς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ προκαλεί η απόφαση του Γ. Παπανδρέου να παρουσιάσει από κοινού με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, το βιβλίο της Μαριλένας Κοππά.

Βουλευτές και στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, δήλωναν έξαλλοι με την νέα αυτή κίνηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος όπως σημείωναν δεν πραγματοποίησε καμία εμφάνιση σε προεκλογική συγκέντρωση της "Ελιάς", αλλά αντιθέτως θα βρεθεί στο πλευρό της πολιτικής του φίλης, που θέτει υποψηφιότητα με το ευρωψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ.

Ωστόσο κανείς δεν θέτει θέμα σύγκρουσης με τον Γ. Παπανδρέου καθώς όπως αναφέρουν συνεργάτες του κ. Βενιζέλου κάτι τέτοιο θα τον ηρωοποιούσε σε μια περίοδο που το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται τη συστράτευση όλων των δυνάμεών του.

Η κίνηση του πρώην πρωθυπουργού πάντως φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις καλές σχέσεις του με τον Φ. Κουβέλη – με το οποίο έχει ανοιχτή κόντρα ο Ευ. Βενιζέλος – , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, όσο και στελέχη του περιβάλλοντός του όπως ο Χ. Καστανίδης και ο Π. Μπεγλίτης έχουν μιλήσει σε εκδηλώσεις της ΔΗΜΑΡ.
πηγή:megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο