Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ξεκίνησε το έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Φυτειών (ΦΩΤΟ)


Με το φακό του Τάσου Ντζιμάνη 

       Ξεκίνησε στις Φυτείες (Δήμος Ξηρομέρου) η εκτέλεση του έργου για την αναβάθμιση ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του χωριού. Τα συνεργεία του εργολάβου έπιασαν δουλειά, προκειμένου να ολοκληρώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το έργο της ανάπλασης στην πλατεία…..

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.........







5 σχόλια:

  1. Τελικα θα ηταν πολυ ομορφα να ειχαμε εκλογες καθε δυο χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sygxarhthria ston k. tzaxrhsta gia to sxedio epi dhmarxias tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι απέγινε τελικά η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αλλαγή του αρχικού σχεδίου της πλατεία με το οποίο δημοπρατήθηκε το έργο ? Δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά το χρονοδιάγραμμα του έργου (κάθε έργο έχει). Τελικά μήπως τζάμπα την χάλασαν την πλατεία και δούμε μια από τα ίδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tixoyieinaiaytokadexronoftiaxnoymethnplateiaallaproblhmatadenexoyme/////

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Το έτος 2012 συντάχθηκε η με αριθμό 51 τεχνική μελέτη από την ΔΤΥ Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου, επειδή ο δήμος δεν έχει δυνατότητες λόγω έλλειψης μηχανικών.Βασίστηκε σε μελέτη του Απριλίου του 2010 που έγινε λίγους μήνες πριν τις εκλογές και ουδέποτε χρηματοδοτήθηκε. Η Περιφέρεια χρηματοδότησε 3 έργα από το 2013 μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής.

    Το συμφωνητικό ΠΟΣΟΥ 110.196,32 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΠΑ το υπέγραψε η αντιδήμαρχος Φυτειών Ευθυμία Καραπάνου Κολοβού, στον Αστακό, στις 17 / 10/ 2013 , με τον εργολάβο, κ Πανδρεμένο Αθανάσιο κάτοικο Αγρινίου, μετά από δημοπρασία που έγινε και πρόσφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση 47% επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης.

    Το έργο θα εκτελεσθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου. 3669/2008 εντός προθεσμίας μέχρι οκτώ (8) μήνες.

    Οι κωδικοί του έργου και τα χρήματα ήταν μόνο για την ανάπλαση για τη Πλατεία και δεν αφησαν (κι καλά έκαναν) να χαθούν από το κράτος τα χρήματα και πίεσαν τη Περιφέρεια για χρηματοδότηση, αφού η πλατεία θα γίνει όμορφη και παραδοσιακή με γρανίτες και μάρμαρα, ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, αντί για δύο που αρχικά είχε σχεδιαστεί.
    Βλέποντας επομένως τις ημερομηνίες καταλήγουμε ότι το έργο δεν έχει Καμία σχέση με εκλογές και εκλογική περίοδο. Συγχαρητήρια επομένως σε αυτή τη Δημοτική αρχή που με τις ενέργειές της κλείδωσε τα χρήματα από τη Περιφέρεια(δεν τα δίνει ο δήμος)και να αναβαθμίζει τη παλαιότερη με πεπαλαιωμένα πλακίδια και σε δύο επίπεδα πλατεία. Χρονοδιαγράμματα και τέτοια δεν ανακοινώνονται ποτέ. Προς ανακοίνωση είναι μόνο η συμβατική υποχρέωση πέρατος του έργου....για όσους δεν έχουν ιδέα από έργα και γράφουν ότι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο