Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μία ακόμη εργολαβία για συντήρηση των επαρχιακών οδών του Ερυμάνθου


Και νέες παρεμβάσεις ξεκινά άμεσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αχαΐας προκειμένου να το συντηρήσει και να αποκατασταθεί σε διάφορα σημεία που «πάσχει».
Συγκεκριμένα, υπεγράφη σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο, μία ακόμη σύμβαση, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ για το έργο «Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις στις Επαρχιακές Οδούς Δήμου Ερυμάνθου» και αφορά διάφορες εργασίες που θα γίνουν από τον ανάδοχο προκειμένου να συντηρηθεί το επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, υπεγράφησαν άλλες τρεις αντίστοιχες συμβάσεις, ύψους 1.500.000 ευρώ για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου των Δήμων Καλαβρύτων, Αιγιάλειας και Πατρέων – Δυτικής Αχαΐας.

«Οι πόροι μας είναι ελάχιστοι, όμως έχουμε ήδη στρέψει όλες τις προσπάθειες από την αρχή που αναλάβαμε την αιρετή Περιφέρεια στο να διασφαλίσουμε τους πολίτες μας και να θωρακίσουμε την οδική ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όλο και περισσότερα χρήματα για να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα έργα» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο