Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ψωνίζουμε από τα τοπικά καταστήματα

Τη στήριξή του στα τοπικά καταστήματα, με αφορμή και την αύξηση της αγοραστικής κίνησης εν όψει της μεγάλης εορτής του Πάσχα εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», Παναγιώτης Λαλιώτης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, γνωρίζοντας τις δυσκολίες των τοπικών επιχειρήσεων που λόγω και της «λαίλαπας» των μνημονίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, απευθύνει κάλεσμα στους καταναλωτές να επιλέγουν και να στηρίζουν τα τοπικά κι ελληνικά προϊόντα, τις  τοπικές κι ελληνικές επιχειρήσεις. Όπως δήλωσε «στηρίζοντας τοπικά προϊόντα και τοπικές επιχειρήσεις στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, στηρίζουμε τους ανέργους, τους εργαζόμενους και τις οικογένειές μας, ενισχύουµε την τοπική οικονοµία, βελτιώνουµε την τοπική ανάπτυξη».
Άλλωστε, όπως ανέφερε, ο κ. Λαλιώτης στις τοπικές αγορές οι καταναλωτές βρίσκουν όλα τα προϊόντα, σε άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιµές.
«Όσα χρήματα κι αν έχουμε τη δυνατότητα να ξοδέψουμε, θα πρέπει να τα διαθέσουμε στις τοπικές αγορές ψωνίζοντας από τα τοπικά καταστήματα. Ο συνδυασμός μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την τοπική επιχειρηματικότητα, πιστεύοντας ότι αν υπάρχει αλληλεγγύη και οι καταναλωτές στραφούν στην εγχώρια παραγωγή, μπορούμε να δώσουμε διέξοδο», κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο