Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παναγιώτης Λαλιώτης: Συνάντηση με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Ηλείας


      Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Τάκη Τσιλιμίγκρα και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Ηλείας του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», είχε το βράδυ της Δευτέρας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτης Λαλιώτης.
Ο κ. Λαλιώτης έδωσε τις κατευθύνσεις του προεκλογικού αγώνα, παρουσίασε τους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και ζήτησε απ’ όλους τους υποψηφίους να καταγράψουν τα προβλήματα των περιοχών τους, σε μία προσπάθεια άμεσης παρέμβασης για την αντιμετώπισή τους.
Όπως τόνισε, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, «όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας», έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς και την ίδια αφετηρία: Τη δουλειά τους, τα καθημερινά και μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να εργαστούν για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, να τον βγάλουμε από το περιθώριο, να πάρουμε τα παιδιά μας από το χέρι και να τους πούμε χωρίς ενοχή, «να αυτό κάναμε, για σας το κάναμε, για όλους μας προσπαθήσαμε, πάρτε τη σκυτάλη και κάνετε κι εσείς αυτό που μπορείτε».
Στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Ηλείας συμμετέχουν  άνθρωποι από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, έξω από την κομματική αποστείρωση, αλλά με πολιτική υπόσταση. Και φυσικά με ιδέες που ευθυγραμμίζονται σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που δείχνει τη διέξοδο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, Τάκης Τσιλιμίγκρας είναι δασικός υπάλληλος του Δασαρχείου Πύργου Ηλείας και πρόεδρος της Ένωσης Δασοφυλάκων Β’ Ελλάδος, ενώ στο ψηφοδέλτιο ακόμη, απαρτίζουν οι, Γιώργος Αντωνόπουλος ιδιωτικός υπάλληλος, Γιώργος Βασιλικόπουλος συνταξιούχος ΟΑΕΕ, Διονύσης Γιαννακούλιας ασφαλιστικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Γκογκάκης επιχειρηματίας- μηχανικός, Μαρία Δημοπούλου οικιακά, Χαράλαμπος Κατσαλάς μηχανολόγος- μηχανικός με εξειδίκευση στο χώρο της ενέργειας, Παναγιώτης Καραχρήστος  επιχειρηματίας-εργολάβος, Κωνσταντίνος Κατσίκης ιδιωτικός υπάλληλος, Γιώργος Κυριακόπουλος αρτοποιός, Δήμητρα Παναγοπούλου παραγωγός λαϊκών αγορών, Ιωάννα Παρίση οικιακά, Χρίστος Στασινόπουλος ιατρός- χειρουργός Θώρακος Αγγείων, Λουκία Τουτουντζάκη στέλεχος επιχειρήσεων και Βασίλειος Χριστάκης ιατρός ενδοκρινολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο