Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ν ΠΑΝΤΑΖΗΣ ‘’ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ – ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ’’

''το Ξηρόμερο έχει Ανάγκη από ανθρώπους με 'Ονειρα''

Κατ' αρχήν να ευχηθώ Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά.
Φαίνεται για την δική σας παράταξη ήταν πολύ πιο σημαντικό να σπεύσετε να δώσετε γρήγορα  μία απάντηση σε μένα προσωπικά παρά να ευχηθείτε στους συμπολίτες σας .

Είναι φανερός λοιπόν ο Δικό σας Πανικός , και όχι της παρατάξεως του κου Γαλούνη.

Αν και όπως μου αναφέρετε η παράταξή σας χαρακτηρίζεται από Αξιόλογους ανθρώπους και Επιστήμονες ,εντούτοις όμως φαίνεται ότι δεν βοήθησαν στην δόμηση μιας τεκμηριωμένης απάντησης  στην παρούσα παρέμβασή σας.
Χαρακτηρίζω την απάντησή σας Ανεπαρκή ,Πρόχειρη και Ασαφή .
Είμαι αναμφισβήτητα Ξηρομερίτης , δεν έχω λόγους εντυπωσιασμού μέσω της Πολιτικής ,μίλησα ανοιχτά για προτάσεις και πιέσεις που δέχθηκα, δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει για εσάς το ‘’σχεδόν ‘’ρατσιστικές  και  λαϊκισμός.

Μπορείτε να συνεχίσετε να δίνετε απαντήσεις μέχρι τις 18/05/2014 αν αυτό σας χαροποιεί και νομίζετε ότι θα δώσει προβάδισμα στην παράταξή σας  είπαμε οι Ξηρομερίτες έχουν ανάγκη από Έργα όχι Λόγια.
Εν κατακλείδι , Εκτιμώ δε το γεγονός ότι και η δική σας παράταξη Συμφωνεί
                                     στον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΟ

''το Ξηρόμερο έχει Ανάγκη από ανθρώπους με 'Ονειρα''
...Όνειρα τα οποία η παράταξή σας ΠΟΤΕ  δεν υλοποίησε.

Σας ευχαριστώ ,
Απόστολος Ν.Πανταζής
και ΟΧΙ απρόσωπα το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ……


28 σχόλια:

  1. PEITE TA KURIE PANTAZH!!!!!!!!!!! DEN THELOUME LOGIA OPWS TOSA XRONIA ALLA ERGA!!!!!!!! KAI NEOYS ANTHRWPOYS ME ORAMATA STO DHMO MAS!!!!!!! KALH SAS EPITYXIA !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχισε να ξεφτιλιζεσε μεγαλε ξηρομεριτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΦΥΤΕΙΕΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ?ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ξυπνήσεις αγόρι μου θα είναι αργά! Απόλαυσε τα όνειρά σου μέχρι τότε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Πανταζή δε βλέπεται οτι αυτοί έχουν χάσει τον έλεγχο κ κάνουν αψυχολόγητες κινήσεις;
    Μη δίνεται σημασία καμια
    Απαξίωση!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ.Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άξιος πρεσβευτής συγχαρητήρια δειχνει ότι δεν φοβάτε την λαϊκή ετυμηγορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρχοντα μεγάλε Πανταζή!!!!!!!!!!
    Χρονια πολλά κ καλή επιτυχία!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΕΣΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΕΟ ΑΔΟΚΙΜΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΣΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέστα Απόστολε μεγάλε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΡΟΣ ΞΗΡΟ ΜΕΡΙΤΗΣ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΙΤΑΙ ΩΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εισαι βερος ξηρομεριτης μας λες .γιατι λοιπον μας εγινες διασημος υπερπατριωτης εδω και ενα χρονο; ο σκοπος που ηρθες ενα ωραιο πρωι εδω ειναι για ενα και μοναδικο λογο ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ. ο κοσμος δεν ειναι χαζος οπως εσυ και η παρεα σου νομιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 10.Ο9 ΚΑΙ ΨΑΞΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕΣ ΠΟΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΚΑΛΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΗΓΗΡΙΑ. ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΟΛΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΕΣ ΤΗ ΟΡΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΗΡΑΓΟΓΙΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΗΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙΟΥ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΗΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΗΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Ο ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΙΜΙΟΤΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΗΧΘΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ .Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΣ 18-5-2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΝΕΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΤΗ ΑΛΛΑΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΥ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΕΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΣΥΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ στο Blogg,θελεται να σας πει τι όνειρα εχει για το ξηρόμερο!! Λέω εγω τωρα… και από την άλλη βγαίνετε και κατηγορείται τον κύριο πανταζή λες και των ξέρεται από παλιά,και για τι πράγματα είναι ικανός να προσφέρει στον ξηρόμερο. Και για πείτε μας τον κύριο Σαμαρά των γνωρίζατε όταν ειχε εμφανιστεί στον αστακό πριν 16-17 χρόνια, γνωρίζατε τι έργα θα εκανε στο ξηρόμερο, σας ειχε πει για τα οράματα που ειχε για το ξηρόμερο, των είδαμε τι έκανε την πρώτη τετραετία και της υπόλοιπες αργότερα,όπως και την κυρια Κουμανδράκη τα τελευταία 3 χρονια. Οποτε λοιπόν όταν βγεί ο κύριος γαλούνης και δεν κανει τιποτα για το ξηρόμερο απλα να μην τον ξαναψηφίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΞΕΡΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. APOSTOLH O GALOYNHS DEN EXEI MELLON DIALEKSES LATHOS ATOMO. AFHSETON TVRA POY EINAI AKOMA NORIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο κύριος Πανταζής ξύπνιος είναι οι άλλοι κοιμούνται στον ύπνο του δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΕΒΑΛΕ ΣΕΝΑ ΤΡΥΠΑΚΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ Η ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ..ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ...ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ , ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ , ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ , ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.. ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ...ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διάλεξες καπετάνιο ορεινό , καλά θα πάει το καράβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ .. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΗΣΗ.. ΒΓΑΛΕ ΣΩΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛΗΘΕΙΑ, εχει σκεφτει κανεις μας το λογο που τοσο καιρο υπηρχε η ιδρυση του ΝΑΟΑΣ στα ονειρα και στο ψαξιμο; γιατι πριν ιδρυθει, υπηρχαν επαφες για τη σωστη λειτουργια του ομιλου.
    ο Αιολος που αναφερεται παραπανω, επι χρονια ηταν επαρχιακη ομαδα και δεν καταφερε ποτε να περασει τα ορια της ΕΣΚΑΒΔΕ και τωρα αγγιζει το ονειρο της Γ Εθνικης.
    μηπως η καθε κινηση για να εχει σωστο αποτελεσμα εχει και σωστο timing? μηπως ο Αποστολος επι χρονια μαθαινε τι συμβαινει στον τοπο του και θεωρησε οτι τωρα πατωνει ο τοπος; μηπως με τη βοηθεια του ο τοπος αναδειχθηκε στα ΜΜΕ;; μηπως βοηθησε ανθρωπους απο τους οποιους δεν ειχε κανενα προσωπικο οφελος να το κανει και δε ζητησε τιποτα απο κεινους; μηπως με την οικονομικη του βοηθεια οι νεοι αθλητες του τοπου μας βγαλαν τον τοπο ασπροσωπο με πανελληνιες και πανευρωπαικες διακρισεις; ανθρωποι πουδ εν ειχαν αλλοτε την οικονομικη δυναντοτητα να το κανουν. Να σε ζηλευουν πιο καλα παρα να σε λυπουνται λεει γνωστο ασμα. Δωσαμε την ευκαιρια στην Ντινα, και στον Πυθαγορα, 2 φορες.. αν τριτωσει το κακο , ειμαστε αξιοι της καταντιας μας... καλο θα ηταν να δουμε με οραμα κι εμεις τον τοπο μας.
    γιατι στο ξηρομερο πρεπει να ειναι ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ καιμετα τα συμφεροντα του καθενος.
    γνησιος Ξηρομεριτης ειναι ο Πανταζης, γιατι εφυγε για ενα καλυτερο μελλον δικο του, και τωρα ειναι εδω απο νοσταλγια στον τοπο του. κι απο Αγαπη στον τοπο του.. οσοι λειπουμε απο το χωριο μας καταλαβαινουμε την αναγκη του να νιωθει περηφανος για τον τοπο καταγωγης του... Αλλωστε εγω ο ιδιος, εφερα παρεα το καλοκαιρι στον Αστακο, καθισαμε στο "μη σε μελι" και φυγαμε απο την μυρωδια της παραλιας. και η παρεα μου εφυγε την αλλη μερα, μην εχοντας ουτε νερο να κανει μπανιο. και ηταν η απαντηση "ομορφος παρατημενος τοπος.. αυτο ρε δεν ειανι ξηρομερο.. ξενομερος ειναι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή πολλά ακούγονται εδώ μέσα και αφήνονται υπονοούμενα για τις προθέσεις του κυρίου Πανταζή , καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει ο ίδιος με δημόσια δήλωση του ότι δεν θα αναμειχθει ο ίδιος ούτε θα στηρίξει ζημιογόνα και βλαβερή επένδυση στην περιοχή του Πλατυγιαλιού.
    Τα πολλά λόγια και οράματα είναι φτώχια. πρεέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ASTAKOS NEWS ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ""LIKE" ΕΧΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΙΝΑΣ.
    ΠΑΝΤΑΖΗΣ = 83LIKE
    ΝΤΙΝΑ = 2 LIKE ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ % ΠΑΝΤΑΖΗΣ 97,8% ΝΤΙΝΑ 2,2%
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ............ΣΑΡΩΜΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΚΑΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Η ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ -ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο