Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Νέο καινοτόμο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης υδροληψιών


Ημερίδα υδροληψίες. Δ. Μήλιος, Σ. Παναγιωτόπουλος, Γ. Διδασκάλου
 Η «Ηλεκτρονική Διαχείριση των Υδροληψιών» ήταν το θέμα της ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στην Τρίπολη, με συνδιοργανωτές τη Διεύθυνση Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και τις Διευθύνσεις Υδάτων των Α. Δ. Αττικής και Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε αναλυτική παρουσίαση μιας νέας καινοτόμου ηλεκτρονικής πλατφόρμας, που πρόκειται να ελέγχει πλήρως και ολοκληρωμένα τις υδροληψίες, με σκοπό την ορθή και αειφόρο διαχείριση των υδατικών μας πόρων.
Το νέο πληροφορικό σύστημα, που μελετήθηκε και σχεδιάστηκε, χωρίς κόστος, από στελέχη της δημόσιας διοίκησης, δείχνει, έμπρακτα, τη σοβαρότητα, τη σύνεση και την υπευθυνότητα με την οποία οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις αντιμετωπίζουν το θέμα της προστασίας και της ορθής διαχείρισης του υδατικού μας πλούτου. Αναδεικνύει δε τις παραγωγικές ικανότητες και τη δημιουργικότητα του εξαιρετικού επιστημονικού δυναμικού, που διαθέτει η δημόσια διοίκηση.
Στην ημερίδα συμμετείχαν, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου, ο Γενικός Διευθυντής Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Α. Δ. Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Σάκης Παναγιωτόπουλος, οι Διευθυντές, Πληροφορικής, Άρης Παπαϊωάννου και Υδάτων, Θεοδώρα Κόκλα, της Α. Δ. Αττικής, ο Διευθυντής Υδάτων Πελοποννήσου Δημήτρης Μήλιος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

«Πρωτοβουλίες, όπως η σημερινή είναι ιδιαίτερα σημαντικές και χρήσιμες για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών, προς όφελος του πολίτη, αλλά και για την προστασία του φυσικού μας πλούτου, που καλούμαστε να διαφυλάξουμε αλώβητο για τις επόμενες γενιές.
Συγχαίρω του διοργανωτές για το σημαντικότατο έργο τους, που αγκαλιάζουμε και στηρίζουμε. Η σύγχρονη Ελλάδα έχει ανάγκη από σύγχρονη διοίκηση, με σύγχρονους δημόσιους λειτουργούς.
Μαζί με το Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Μανώλη Αγγελάκα, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκο Ταγαρά, με στόχο την ολοκλήρωση και εφαρμογή της σύγχρονης αυτής ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της χώρας», δήλωσε, μετά το τέλος της ημερίδας, ο κ. Διδασκάλου.



 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο