Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης" ΣΤΟΝ κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΝΤΑΖΗ


    Eίναι  φανερό ότι ο συνδυασμός του κ.Γαλούνη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Βλέποντας ότι χάνει παντού, σε όλο το Ξηρόμερο, αποφάσισε να παίξει το τελευταίο χαρτί του και φυσικά να το κάψει. Μη έχοντας να εκφέρει πολιτική σκέψη, ιδέες και επιχειρήματα στην  προεκλογική αντιπαράθεση κατέφυγε στο πεδίο του πιο ακραίου λαϊκισμού.

Το ρόλο αυτό ανέλαβε ένα από τα «πρωτοπαλίκαρα» του «καπετάνιου» Γαλούνη ο κ.Απόστολος  Πανταζής. Με μια πρωτοφανή, για τις ιδέες που εκφράζει , ανακοίνωση ο κ.Πανταζης , αφού μας αυτοσυστήνεται ότι είναι βέρος Ξηρομερίτης…. Θέτει καταρχήν  θέμα καταγωγής…!!!! . Δηλαδή για να προσφέρεις στον τόπο που ζεις και εργάζεσαι θα πρέπει ο παππούς σου και ο προπάππος σου να έχει καταγωγή από εκεί!!!  Με την ίδια λογική ο κ.Στάικος ( με καταγωγή από την Καλαμάτα) δεν θα έπρεπε να εκλεγεί Δήμαρχος, ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος ( με καταγωγή από την Πάτρα) δεν θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο  της Αθήνας..!! Και θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες παραδείγματα από όλη την Ελλάδα.

 Χρησιμοποιεί μάλιστα  ο κ. Απόστολος Πανταζής και ακραίες εκφράσεις  όπως « αίμα Ξηρομερίτικο»    θυμίζοντας ανακοινώσεις μίσους άλλων εποχών . Πλέον το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της φαιδρότητας και γίνεται επικίνδυνο. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ   ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, τον κ.Γεωργαλή, τον κ. Βότση και  τον κ.Κατσιπάνο να καταδικάσουν τις σχεδόν ρατσιστικές απόψεις του κ.Πανταζη.

Επί της ουσίας τώρα, νομίζουμε κ.Πανταζή ότι η κ. Ντίνα  Σαμαρά τα τελευταία χρόνια είναι   πολύ περισσότερο στο Ξηρόμερο από εσάς αλλά και από τον καπετάνιο σας Γαλούνη ο οποίος εδώ και μια εικοσαετία είναι μόνιμος κάτοικος Αγρινίου.

Τελικά για έναν αρχηγό τι μετράει  ο πρότερος έντιμος βίος ή η καταγωγή του ;

Όσο αναφορά τους «γυρολόγους» όπως χαρακτηρίζετε  κάποιους από τους  πιο αξιόλογους   ανθρώπους και επιστήμονες αυτή την στιγμή στην κοινωνία του Ξηρομέρου     μάλλον πολύ θα θέλατε  να τους πείσετε να έρθουν στον συνδυασμό που επιλέξατε αλλά δεν τα καταφέρατε και σας πονάει αυτό. Και αν ψάχνετε για γυρολόγους κοιτάξτε τον συνδυασμό σας που απαρτίζεται  κατ’ εξοχήν από τέτοιους. Οι πολίτες του Ξηρομέρου όμως τους ξέρουν και θα τους καταψηφίσουν.

Σχετικά  τώρα με τις απειλές που λέτε ότι δεχθήκατε μάλλον αυτές είναι αποκυήματα της φαντασίας σας και τα αναφέρετε μόνο και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού. Γνωρίζουν όλοι οι δημότες ότι η κ.Ντινα Σαμαρά  έχει βοηθήσει και έχει άριστες σχέσεις με όλους τους συλλόγους του Δήμου, αθλητικούς και πολιτιστικούς. Και κάτι ακόμη κ.Πανταζη. Πριν λίγο καιρό η οικογένειά  σας ευγνωμονούσε την οικογένεια Σαμαρά, ενώ όλοι γνωρίζουν τι είχε ψηφίσει ο αρχηγός του συνδυασμού σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά όπως λέει και ο λαός μας Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.  

Τέλος , ναι το Ξηρόμερο χρειάζεται ανθρώπους με όνειρα . Αλλά ο αρχηγός σας τόσα χρόνια έχει αποδείξει ότι το μόνο όνειρο του είναι η προσωπική του αποκατάσταση. Όσο για εσάς ,γεννάται  ένα εύλογο ερώτημα για την σκοπιμότητα της συμμαχίας σας ..και ο νοών νοείτω .


Οι Ξηρομερίτες και οι Ξηρομερίτισσες γνωρίζουν ποιος τόσα χρόνια τσαλαπάτησε τα όνειρα τους. Γνωρίζουν τον αυταρχισμό και τον κομματισμό μιας εξουσίας  που τελευταία επιλογή της ήταν ο πολίτης. Γ' αυτό στις επόμενες εκλογές θα επιλέξουν με αίσθημα ευθύνης την Ντίνα Σαμαρά και τον συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης»

  Επίσης στην αναφορά του κ. Πανταζή  «συνδυασμός που δεν ηγείται και δεν αποτελείται από Ξηρομερίτες δεν χρειάζεται να γίνεται λόγος καν.» απαντάμε  όλα εμείς τα στελέχη του συνδυασμού μας ότι μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε που έχουμε γεννηθεί και ήρθε να μας πληροφορήσει ο «μόνιμος»  κάτοικος Αστακού κ. Πανταζής

   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥTO  ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης

32 σχόλια:

  1. ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ! ΑΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ 'ΛΑΙΚΗ' ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ! Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΑΜΨΗΦΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι θα κανεις ρε ντινα που δεν το εκανες τοσα χρονια??????οχι αλλα ψεμματα βουλιαξατε το ξηρομερο.μηπως θα φτιαξεις και ξενοδοχεια οπως αυτα που ελεγες,τελειωσατε ρεεε παρτε το χαμπαρι,κοροιδεψατε τους παντες.ενας και καλα δημοτικος αστυνομικος απο τους εκατονταδες που θα θα θα εβαζες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και εσυ τον πανταζη δεν τον φτανεις με τιποτα ντινα ουτε στο μικρο του δαχτυλακι.υποτιμας τη νοημοσυνη μας οταν ζητας ξανα μετα απο ολλα αυτα την ψηφο μας.μαυρο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρουν τι να κάνουν στο επιτελείο της Ντίνας...
    Τους έπιασε πανικός με την υποψηφιότητα πανταζη....
    Χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν ειναι κατασταση πανικου εκ του Γαλουνη το ανωθεν μηνυμα του Πανταζη.. η δικη σας κινηση πως θα καρακτηριζοταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντίνα πάρτο απόφαση τωρα...
    Δεν μπορεις να τα βγάλεις πέρα με τον Πανταζή...
    Μην κατεβενεις καθόλου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει αυτά που αναφέρει ο κος Πανταζής. Καταρχήν αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να εμπλακούν οι σύλλογοι που έχει ασχοληθεί με την πολιτική και δεν τους έχει ανακατέψει επειδή δεν έχουν καμία σχέση. Επίσης δεν ήταν δήλωση υποψηφιότητας τελευταίας στιγμής. Από την πρώτη στιγμή υποστήριζε τον κο Γαλούνη και έχει ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα η υποψηφιότητα του. Αλλά μάλλον ενοχλεί που κάποιος νέος άνθρωπος, επιτυχημένος, μιλάει χωρίς να φοβάται και επιθυμεί να βοηθήσει τον τόπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιτυχία είναι μια σχετική έννοια στις μέρες μας.Αν πετυχημένος είναι κάποιος που έχει(ανεξαρτήτως πως)πάμε πάσο.Αλλά η επιτυχία είναι το"είναι".και δυστυχώς κάποιοι δεν είναι.

      Διαγραφή
  8. Συνεχίστε τον προεκλογικό σας αγώνα με το ήθος και την Παιδεία που σας διακατέχει,γιατί κάποιοι μάθανε να πηγαίνουν μπροστά με ανήθικα μέσα και προσπαθούν να τα εφαρμόσουν και στομ εδώ στόχο τους προκειμένου να ρίψουν λάσπη με οποιονδήποτε τρόπο αφού εκεί έχουν μάθει να επιβιώνουν!Μην ξεφύγετε από τον προγραμματισμό και σχέδιο σας και αναλώνεστε σε ανούσιες δηλώσεις κάποιων που ξαφνικά θυμηθήκαν την καταγωγή τους.Εσείς το γνωρίζετε και καθημερινά χύνεται ιδρώτα και κόπο για το καλό αυτού του τόπου και όχι πίσω από ένα τηλέφωνο και έναν τραπεζικό λογαριασμό.Πάντα διπλα σας και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας γιατί οντως με τη δικιά σας συμβολή το Ξηρόμερο αλλάΖει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΛΟΥΝΗΣ


    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι δημοσκοπηση σας ταραξε την πασχαλια.

    αρον αρον με μαρουλι κλεισατε τα ψηφοδελτια και προσπαθειτε με θεωριες καθαροτητας με βερους ξηρομεριτες και με ποτισμενα χωματα με αιμα να παρετε εκλογες. με ποιον; με τον γαλουνη!!!

    τον βερο ξηρομεριτη της πλατειας αγρινιου. το νεο ειναι ο γαλουνης που εχει κατσικωθει στον τοπο και δεν ξερει τιποα αλλο να κανει εκτος απ' αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AYTA POY LEEI O PANTAZHS EINAI APARADEKTA KAI RATSISTIKA..POY EIMASTE STO 40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. NTINA BΟΥΛΩΣΕΣ ΣΤΟΜΑΤΑ Μ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΝΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ . Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατ΄αρχήν με τον τίτλο του συνδιασμού σας αναγνωρίζεταιότι το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, από ποιόν ? ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ που είσαστε εσείς.

    Επί της ουσίας δεν λέτε τίποτα.... ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ? ΤΙΠΟΤΑ ! για τα 2.000.000 ΤΙΠΟΤΑ! ΠΩΣ ? & ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΝΗΓΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ...????ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΑΖΗ. ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ Ντίνα θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΝΤΙΝΑΚΙ ΟΣΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΝΕΨΕΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ντινα μου ασε σου λεω μη πασ να ψηφισεισ τον εαυτο σου....θα μπεισ στο βιβλιο γκινεσ για παραταξη με μια ψηφο ουτε οσο συζυγος σου δε θα σε ψηφισει γιατι κατι ξερει απο εκλογεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ !"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΕΝΑΝ ΒΛΑΧΟ , ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΞΗΦΑΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ 2000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ . ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΛΛΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΝΑΙ .ΕΤΣΙ ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυρια Ντινα στο ξηρομερο μια παλια λαικη παροιμια λεει ΄΄οτι κανει η γιδα στο πουρναρι τα τραβαει στο τομαρι΄΄μετα απο τοσα χρονια βρεθηκε καποιος να σας κανει να παραμιλατε.Σαν Αντιδημαρχος δεν μπορουμε να πουμε οτι ησουν επιτυχιμενη,ευχομαι σαν αντιπολειτευση στο δημο να τα πας πιο καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να μην ξεχασουν οι εμπειροι υποψηφιοι να βγαλουν το τιμοκαταλογο μιζας και το ποσοστο προμηθειας για τα δηθεν αναγκαια εργα του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γύρνα σπιτι σου και άσε τον δήμο να τον αναλάβουν αλλοι που ξέρουν,η θητεία σας τελείωσε κυρία Κουμανδράκη πηγαίνετε ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τρέμει το Ντινάκι σαν ψάρι έξω από τα νερά του; όταν ρωτούσες τι προσωπικό έχουν μαζί σου και θέλουν να σε καταστρέψουν ήταν καλά; όταν ρωτούσες εκείνους που έφυγαν απο το συνδιασμό σου γιατί σου το κάνουν αυτό και θέλουν να σε καταστρέψουν; όταν εσύ η ίδια έταζες θέσεις στις ιχθυοκαλλιέργειες και στα 5μηνα ήταν καλά; και η απόλυτη γελοιότητα σου; Μ.Παρασκευή που ο Αστακός ήταν γεμάτος κόσμο είχες μαζέψει τους καθαριστές στο γραφείο σου για να τους πληρώσεις και να φαίνεται κόσμος έξω απο του Γαλάνη το πρακτορείο; και οι ίδιοι έλεγαν ότι τους άφησες τελευταία στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατσιπανάρας και ξερό ψωμί! Η τέλεια ανατροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κ.Ντινα, ο λαος του Ξηρομερου σας εδωσε την ευκαιρια σας 2 τετραετιες. Και μας απογοητευσατε...το Ξηρομερο μαζι σας δεν αλλαΖΕΙ.. αλλάΠΕΘΑΝΕ... πριν βαλεις την ταφοπλακα του τοπου, γιατι αυτον τον τοπο εσυ δεν τον αγαπησες, τον εκμεταλλευτηκες και τον εκμεταλλευεσαι... αφησε μας να ζησουμε με αξιοπρεπεια στον τοπο μας. Ζητατε ευκαιρια ψηφου ξανα; γιατι να σας εμπιστευτουμε; γιατι παλι; η προσωπικη σας φιλοδοξια εχει ηδη επιτευχθει. Γινατε κ.Σαμαρα, γινατε η κυρια του Δημαρχου, γινατε Αντιδημαρχος. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΜΗ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ... σας θεωρουσα ανεκαθεν φιλοδοξη...και με βοηθατε να εξακολουθω να πιστεψω οτι μας θεωρειτε βλαχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μαζι σου ειμαστε προχωρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο