Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αλβανός δολοφόνος κρυβόταν στην Ελλάδα επί 16 χρόνια!

 
Καταφύγιο-που αλλού- στην Ελλάδα είχε βρει αμέσως μετά την δολοφονία δύο ανδρών στην πατρίδα του, ένας Αλβανός που σήμερα είναι 52 χρόνων. Αν και από τότε πέρασαν 16 ολόκληρα χρόνια, ήρθε η ώρα να πληρώσει για το διπλό έγκλημα χάρη στους άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας!
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο στην Πελασγία Φθιώτιδας τον αλλοδαπό που τους φάνηκε ύποπτος. Εκείνος έδωσε ψεύτικα στοιχεία, αλλά δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα και διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Έτσι, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και τα καταχώρισαν στα κομπιούτερ της ΕΛ.ΑΣ..
Η οθόνη «χτύπησε»… κόκκινο, όταν εμφανίστηκε η Ερυθρή Αγγελία διεθνών αναζητήσεων που είχε εκδώσει η Ιντερπόλ Αλβανίας στις 13 Ιανουαρίου του 2005, καθώς τότε ο 52χρονος αλλοδαπός είχε καταδικαστεί ερήμην για τη διπλή ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει στις 16 Σεπτεμβρίου του 1998!
Έτσι, σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας που θα κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοσή του στη γειτονική χώρα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο