Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δημήτρης Τραπεζιώτης: Αβάσιμος ο ισχυρισμός του κ. Μοσχολιού για την μισθοδοσία(1/2011) των υπαλλήλων.

 
   Η πολιτική την οποία άσκησε μέχρι σήμερα ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Μοσχολιός, στηρίχθηκε κυρίως στη διαβολή, στην κατασυκοφάντηση αντιπάλων του και στη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Αφού επί τρία ολόκληρα χρόνια διέσπειρε ψευδώς ότι ο πρώην Δήμος Θεστιέων ήταν καταχρεωμένος, σήμερα επινόησε ένα άλλο επιχείρημα σε βάρος μου, το οποίο όμως είναι έωλο και αβάσιμο.
Ομολογεί σήμερα για πρώτη φορά ότι με το πέρας της θητείας μας (31/12/2010) αφήσαμε στο ταμείο του πρώην Δήμου Θεστιέων ποσό των 323.468,79 (χρηματικά διαθέσιμα) πλην όμως ότι αυτά ήταν δεσμευμένα προκειμένου να ικανοποιηθεί απαίτηση των υπαλλήλων από το επίδομα των 176 ευρώ που δικαιούνταν. Δηλαδή, τι θα ήθελε ο κ. Μοσχολιός, να μην ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των υπαλλήλων ;


Και περαιτέρω ισχυρίζεται ότι το καθαρό διαθέσιμο υπόλοιπο στο ταμείο του Δήμου Θεστιέων ήταν(31-12-2010) μόνο 30.000 ευρώ και ότι αν ικανοποιείτο η παραπάνω απαίτηση των υπαλλήλων, το ποσό αυτό δεν θα επαρκούσε δήθεν για να πληρωθούν οι μισθοί των υπαλλήλων τον επόμενο μήνα.

Πρόκειται για το αποκορύφωμα της διαβολής μου και της εξαπάτησης των πολιτών. Διότι, η απαίτηση των υπαλλήλων από το επίδομα των 176 ευρώ που δικαιούνταν ήταν 147.000 ευρώ. Οι μισθοί των υπαλλήλων του πρώην Δήμου Θεστιέων ανέρχονταν συνολικά στο ποσό των 55.000 ευρώ μηνιαίως. Όμως, πρέπει να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι οι Δήμοι όλης της χώρας λαμβάνουν κάθε μήνα τακτική επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη της μισθοδοσίας των υπαλλήλων.

Δηλαδή, τον επόμενο μήνα, τον Ιανουάριο του 2011, ο Δήμος Θεστιέων θα ελάμβανε, όπως άλλωστε όλοι οι Δήμοι, τακτική επιχορήγηση για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων 98.000 ευρώ, ποσό το οποίο αθροιζόμενο με τα ως άνω χρηματικά διαθέσιμα των 30 χιλιάδων ευρώ, θα ήταν υπεραρκετό, όχι μόνο για να καλύψει τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, αλλά και για τις λοιπές οικονομικές ανάγκες του Δήμου. 
 Συνεπώς, ο ισχυρισμός του κ. Μοσχολιού ότι ο δήμος Θεστιέων δεν θα μπορούσε δήθεν να καλύψει τον Γενάρη του 2011 την μισθοδοσία των υπαλλήλων του είναι απολύτως έωλος, αβάσιμος και συκοφαντικός.

Αγρίνιο, 02-04-2014
Γραφείο Τύπου
Δημήτρη Τραπεζιώτη
π. Δημάρχου Θεστιέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο