Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κρίσιμο παιχνίδι για τον Αλυζιακό την Κυριακή μέσα στον Μύτικα στις 05:00 μ.μ. με τον Άρη Λεπενούς.

Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ΕΠΣΝΑ η 25η, και ο Αλυζιακός παίζει την παραμονή του μέσα στον Μύτικα, χωρίς να εμπλακεί στην περιπέτεια των παιχνιδιών PLAY OUT για υποβιβασμό. Αντίπαλος η ομάδα του Άρη Λεπενούς. Η ομάδα της Λεπενούς..... 

είναι ένα βαθμό πίσω και υπάρχουν οι εξής συνδυασμοί αποτελεσμάτων:

25η αγωνιστική νίκη Αλυζιακού με Άρη Λεπενούς.
  • Ο Αλυζιακός αποκτά 4 βαθμούς διαφορά και σώζεται ανεξάρτητα αποτελεσμάτων 26ης αγωνιστικής και η Λεπενού θα παίξει την αποφυγή των PLAY OUT πιθανόν με το Θύρρειο.
25η αγωνιστική ισοπαλία Αλυζιακού με Άρη Λεπενούς.
  • Ο Αλυζιακός μένει στον 1 βαθμό διαφορά μπροστά και τότε η σωτηρία ή η συμμετοχή στα PLAY OUT υποβιβασμού παίζεται την 26η αγωνιστική που ο Αλυζιακός παίζει εντός με τον Αετό και η Λεπενού εντός με τον Αμφίλοχο και στους συνδυασμούς μπαίνει πιθανόν και το Θύρρειο. 
 25η αγωνιστική ήττα Αλυζιακού με Άρη Λεπενούς.
  • Ο Αλυζιακός μένει 2 βαθμούς διαφορά πίσω και τότε η σωτηρία ή η συμμετοχή στα PLAY OUT υποβιβασμού παίζεται την 26η αγωνιστική που ο Αλυζιακός παίζει εντός με τον Αετό και η Λεπενού εντός με τον Αμφίλοχο και στους συνδυασμούς μπαίνει και το Θύρρειο.
Καλό είναι η ομάδα μας να κερδίσει την προσεχή Κυριακή, και να καθαρίσει την παραμονή, γιατί την τελευταία αγωνιστική θα μπλέξουμε με πάρα πολλά σενάρια. Νίκη και μόνο νίκη λοιπόν. Πρέπει όλοι την Κυριακή 05:00 μ.μ. να βρεθούμε στο γήπεδο και να ενισχύσουμε τους παίκτες του Αλυζιακού. Να σπρώξουμε την ομάδα να πάρει το αποτέλεσμα δημιουργώντας επιτέλους κλίμα πραγματικής έδρας, χωρίς όμως ακρότητες και με κόσμιο τρόπο.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 05:00 μ.μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ.

Ακολουθεί η βαθμολογία της 24ης αγωνιστικής.

http://mytikaspress.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο