Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Mε τον Συνδυασμό της Ντίνας Σαμαρά ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης

     
         Γνωρίζαμε ότι ο Ιατρός κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης στήριζε και συμπορευόταν με τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο. Με την απόσυρση όμως την υποψηφιότητας του κ. Στάϊκου για λόγους υγείας, κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε ποια θα είναι η στάση του κ. Τριανταφυλλάκη, ο οποίος με απλά λόγια θα λέγαμε ότι έχει πολύ καλό όνομα και καλή φήμη σε όλο τον Δήμο και στην Δ.Ε. Αλυζίας.............


      Σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον απόφαση του είναι να συμπορευτεί με το συνδυασμό «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ - Επιλογή ευθύνης» της κ. Ντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά. Μέχρι βέβαια να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια ή ο ίδιος ανακοινώσει την απόφαση του δημόσια... καμία υποψηφιότητα δεν υπάρχει.
      Το σίγουρο πάντως είναι, ανεξάρτητα της επιλογής του συνδυασμού, ότι ο κ. Τριανταφυλλάκης είναι μία υποψηφιότητα που δείχνει ότι νέο αίμα θέλει να μπει και να ασχοληθεί με τα κοινά, ενάντια στο γενικό κλίμα, που υποψήφιοι ακόμα και αυτοί που έχουν φάει τα δημοτικά με το κουτάλι, αρνούνται. 
    Και αυτό ισχύει για όλους τους συνδυασμούς, για τους οποίους μαθαίνουμε ότι έχουν προσεγγίσει και θα δούμε νέους να θέτουν στην κρίση των δημοτών την υποψηφιότητα τους.

36 σχόλια:

  1. Αμα ειχε τα κότσια ας κατέβαινε για δημαρχος...
    Αλλά δυστυχώς δεν τα εχει ....
    Κ παει ποτε σπο δω κ ποτε απο κε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα
    Εκει πηγε τωρα;
    Γιατί περασε απο όλους τους συνδιασμους....
    Πολλές κολοτούμπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια λεει οτι κατεβενει μόνος απο την άλλη παει στο ΣΥΡΙΖΑ μετα με το Στάικο τωρα λέτε με τη Ντίνα....
    Τι θα γίνει θα κανει άλλες κολοτούμπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ
    ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ;
    ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!!! ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΠΡΩΧΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΤΟΥΣ ΔΗΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΦΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχικά ξεκίνησε να παει με την συμπολιτεια αλλα έφυγε γιατι δεν τον έκαναν αρχηγό ...έπειτα έδωσε τα χέρια με τον γαλουνη αλλα επειδη ήθελε να ειναι αρχηγός αποχώρησε κσι δήλωσε υποψηφιότητα ως δήμαρχος ,βλέποντας οτι δεν τραβάει η ομάδα πηγε στον σταικο ,μετα ξανασκέφτηκα υην συμπολιτεια και τελος κατέληξε σφην Ντινα ..τα συμπεράσματα δικα σας ...αλλα συμφωνίες ειναι αυτές ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσες τονωτικές ενέσεις και να κανει της Ντίνας δεν πρόκειται να τονωθεί...
    Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτά τα σχόλια 936,938,947, δεν τα εβαζες ρε φίλε ολα μαζι να δεσουν καλύτερα? Ο γιατρός είναι νέος άφθαρτος και καθαρός στις απόψεις του. μιλουσε με όλους και καλά εκανε. αποφασισε μόνος του και καλά έκανε. θα σας συντριψει μόνος του και καλα θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για κατέβα να δούμε τι καλά θα περάσεις....
    Θα την πάρεις και συ τη δόση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μάιος θα τον γιατρέψει και αυτόν και καλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Μάιος θα τον γιατρέψει και αυτον μια και καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιαννη εδωσες πολυ πονο. Οι καλωδιομενοι με τα χαντς φρι που ανεβοκατεβαινουν την παραλια κατι τους επιασε σημερα και δεν ξεκολαν απο τα πληκτρολογια.

    Επεσε πανικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιάννη εχεις το ίδιο όραμα με τον
    Χορηγό.Κάποια στιγμη θα ξανασυναντη-
    Θειτε για να υλοποιησετε το απο κοινού όραμα.ΜΕχρι τοτε άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μέσα απο αυτό το άρθρο πάλι αφήνει μια πόρτα ανοιχτή για να αλλάξει γνώμη. Στο τέλος ούτε ο ίδιος δεν θα παει να ψηφίσει. Ειναι αναποφάσιστος και αυτό ειναι επικίνδυνο για τον τόπο μας. Καλύτερα να κάτσει σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ.
    ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΣ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Η ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ επίσημη ανακοίνωση δεν εχω δει ως τώρα.Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι οτι όλοι οι συνδιασμοί θέλαν και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Φαίνεται οτι θα ναι με την Ντίνα υποψήφιος.Αυτό σίγουρα δεν αρέσει στους αντιπάλους συνδιασμούς γιατί η δυναμική του γιατρού είναι δεδομένη στη λοινωνία του Ξηρομέρου.Σε κάθε περίπτωση ειναι μια από τις δυνατότερες υποψηφιότητες στις επερχόμενες εκλογές και πιθανόν η συνεργασια αυτή να καθορίσει το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως ένα είναι σίγουρο.Ξέρει όπως και το μεγαλύτερο ποσοστο της κοινωνίας με ποιον δεν θα πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι εκλογές δεν είναι μαγκιά και κότσια .Είναι πολιτικές επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΛΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ 947 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ, Η ΑΠΕΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΚΑΙ ΙΔΩΜΕΝ . ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. File giannh dn exeis kamia douleia me auth....eprepe na kaneis allo ligo ypomonh k na kateveis stis epomenes brosta....k oxi na amavronhs to onoma sou ekei mesa pou bhkes,giati pragmatika tha se xalasoun autoi,krima ginnh giati dn sou aksizei kati tetoio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νεος,μορφωμενος καλο ατομο,τα πιο καλα λογια οπου περασει.Καλη επιλογη ο Σταικος,αποσυρθηκε ομως,τι θες τωρα με την γυναικα του Σαμαρα κυριε τιανταφυλλακη;γιατι καις το τοσο καλο χαρτι σου;Μην σε παρασερνουν.Μεινε αμετοχος σε αυτες τις εκλογες και ξεκινα τον αγωνα για τις επομενες,αν νομιζεις οτι η Ντινα θα σε στιριξει στο μελλον κανεις μεγα λαθος,αλλα Μπονη θα παθεις οταν ο Σαμαρας στηριξε Σταικο,η Ντινα Γαλουνη θα στηριξει,και μια χαρα θα τα πηγαινουν.Εσυ και ο Κωστας Μπαμπουρης ειστε τα θυματα του Σαμαρα σε αυτες τις εκλογες.
    Υγιαίνετε αδέλφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εχει μεινει ακομη χωρις να δηλωσει οτι θα παει η λαικη συσπειρωση. Μην το ξεχναμε. Τριανταφυλλακη εισαι αξιος γιατρος,και μακαρι και στα πολιτικα να δρουσες οπως στην ιατρικη σου...μονος σου. Χωρις οικογενειακες παρεμβολες. Ξερεις οτι θα φας το κεφαλι σου με τις κινησεις που σε βαζουν να κανεις.αποφασισε πια τι θα κανεις, πες το και σ εμας και μη μας τυρρανας αλλο. Αλλα να ειναι προσωπικη σου γνωμη, οχι οικογενειακη υποθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΟΝΟΜΑ: Νειάτα
    ΕΠΩΝΥΜΟ: Άνθρωποι
    ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: Γέλιο
    ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: Χαρά
    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ: Στις καρδιές
    ΚΑΤΟΙΚΟΎΜΕ: Στη σιγουριά
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : Αγωνιστές

    ΓΙΑΤΡΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΕΦΕΡΗ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ....

    Υ.Γ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. το δέντρο του αγωνα πρέπει να το ποτίζουμε εμεις οι νέοι για να μας δώσει τον πολύτιμο ίσκιο του αργότερα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΡΕ ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ, ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ... ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Τριανταφυλλάκης είναι ένας νέος άνθρωπος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά.
    Τι ποιο φυσιολογικό να εξετάσει το νέο έδαφος μιλώντας με όλους; Και ο Γιάννης αυτό θα το συνεχίσει και μετά την επιλογή του. Θα μιλά με όλους.
    Τώρα κάποιοι ανώνυμοι εδώ που είναι 1-2 για τους δικούς του λόγους τον κατηγορούν για κωλοτούμπες, για παλινωδείες.
    Ποιόν; Αυτόν που πρώτη φορά ασχολείται!!! Η σκοπιμότητα προφανής.
    Αν βάλουν το όνομα τους το ποιο πιθανόν είναι να πρόκειται για άτομα με πολλές πιρουέτες.
    Ο άνθρωπος έκανε την επιλογή του και για εμένα σωστή. Εκεί που πήγε υπάρχουν οι καλύτερες συνθήκες για να προσφέρει όσα μπορεί με τις δυνάμεις του.
    Και για να μιλάω έξω από τα δόντια τι να πάει να κάνει στον Γαλούνη; Ο Αρετάκιας διοικεί μόνο αυτός και μόνο για τον εαυτό του.
    Γνωστά αυτά στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ....
    Στην κίνηση πολιτών επίσης γιατί να πάει; Αυτοί περιχαρακώνονται μόνοι τους από τις ιδεοληψίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΣΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ?ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ?ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ?ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΑΣ .ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑΤΡΕ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑ ...ΟΙ ΠΡΑΚΜΙΑΚΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.ΧΑΡΑΞΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ...ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν κουράστηκε ο απο 1006 έως 1042 και από 1101 εως 1116 να γραφει τοσα σχόλια ανά 2-3 λεπτά.ρε μπας και ειναι καποιο προγραμματισμένο κομπιουτερ να γράφει συνέχεια? ο τρόμος πως θεραπεύεται γιατρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΝΝΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΡΙΜΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΜΕΙΝΕ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ . ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ. ΔΕΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΛΙΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ Ν ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή επιτυχία γιατρέ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. giannh partous ta myala!!!!eisai paidi tzimani ..emeis mazi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι,σε σας τους σουλατσαδόρους του τίποτα απευθύνομαι,που αντί να ευαισθητοποιείστε με το αλισβερίσι των υποψηφίων και ψηφοφόρων που δίνουν εικόνα δημοπρασίας στις εκλογές που έρχονται και προσβάλουν ακόμα και την δημόσια αιδώ,ερεθιστήκατε με την υποψηφιότητα του Γ.Τριανταφυλλάκη, που μόνο σας τιμά αποδεχόμενος την πρόταση να ασχοληθεί με τα κοινά. Άν δεν ασχοληθεί ο γιατρός ο γεωπόνος ο κάθε επιστήμονας που διαθέτουν γνώση για πλείστα, ποιός θα ασχοληθεί, ο αναλφάβητος;¨ο ανεπάγγελτος; ο τεμπέλης; Άρρωστος φίλοι είναι ο δήμος μας, σε τέλμα και σε αυτόν πρέπει να ενσκήψουν πολλοί Γιατροί... Μη πτοείσαι Τριανταφυλλάκη, είμαστε μαζί σου!!!!!! Το ήθος σου μας εμπνέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο