Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Συνάντηση του Υπουργού Γιάννη Μανιάτη με ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

 
Οι πιέσεις μερίδας βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής προκειμένου να περιοριστούν οι τιμές πώλησης ενέργειας από παραγωγούς φωτοβολταικών μονάδων, φαίνεται να αποδίδουν τους πρώτους καρπούς.
Σήμερα υπήρξε συνάντηση του Υπουργού Γιάννη Μανιάτη με ομάδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι συζήτησαν για  αλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο νομοσχέδιο του Υπουργείο Περιβάλλοντος, ενώ στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων  τέθηκε το ύψος των μειώσεων στις τιμές πώλησης ενέργειας των οικιακών αλλά και των αγροτικών φωτοβολταικών. Όπως μας ενημέρωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και ο Υπουργός Περιβάλλοντος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι μειώσεις στις τιμές πώλησης για τους αγρότες παραγωγούς να περιοριστούν στο 15% από 30% που προβλέπει το νομοσχέδιο.
Οι διαπραγματεύσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα συνεχιστούν, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει οι νέες συναντήσεις να επιφυλάξουν καλύτερα νέα για τους αγρότες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο