Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Τριετής συμφωνία ΠΑΕ- ερασιτέχνη για το γήπεδο

    Ενιαίος και αδιαίρετος απέδειξε ότι είναι  για μια ακόμη φορά ο Παναιτωλικός. Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης που πρόσφατα συμπλήρωσε 88 χρόνια ζωής έδειξε ότι ενώνει και δεν χωρίζει .
Οι διοικήσεις του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και της ΠΑΕ ήρθαν σε συμφωνία, η οποία επίσημα θα ανακοινωθεί αύριο, για την παραχώρηση του γηπέδου του Παναιτωλικού για τα επόμενα τρία χρόνια για τις ανάγκες της ΠΑΕ. Οι επαφές και οι συζητήσεις  των δυο διοικήσεων έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και η συμφωνία ήταν ομόφωνη και για τα δυο Διοικητικά Συμβούλια.
Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού κος Παναγιώτης Στέργιου σε δηλώσεις του τόνισε: «Πετύχαμε μια αρκετά καλή συμφωνία με την ΠΑΕ . Είχαμε αρίστη συνεργασία και  καλή επικοινωνία. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τις συζητήσεις που είχαμε. Ο ερασιτέχνης εξασφάλισε με αυτή τη συμφωνία την βιωσιμότητα του για τα επόμενα 3 χρόνια. Θέλαμε να έχουμε αυτή τη χρονική περίοδο των τριών ετών για να μην δεσμεύσουμε τις επόμενες διοικήσεις του συλλόγου.»
Να σημειώσουμε ότι τον ερχόμενο Μάιο τελείωνε το συμφωνητικό παραχώρησης που είχε υπογραφεί και είχε διάρκεια 10 ετών. Ο ερασιτέχνης να υπενθυμίσουμε ότι διατηρεί τμήματα Χάντμπολ ανδρών και γυναικών στην Α΄2 , μπάσκετ, βόλεϊ καθώς και τμήμα πάλης με σημαντικές επιτυχίες.
Γ.Μ
πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο