Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το λογότυπο του συνδυασμού «Πολίτες σε δράση» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

       Όλες οι δημοτικές παρατάξεις εργάζονται πυρετωδώς εν όψει των εκλογών για την δημιουργία και τον σχεδιασμό των λογοτύπων.
       Η καλλιτεχνική ομάδα του ΞΗROMERONEWS (Γιώργος Κουβέλης) φιλοτέχνησε το έμβλημα της δημοτικής παράταξης «Πολίτες σε δράση» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Λιάπη. 
Ο Γιώργος Κουβέλης μας γράφει:
    «Βρήκα το θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον για το συνδυασμό «Πολίτες σε δράση» του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που αποτελείται από νέα, έντιμα, άφθαρτα πρόσωπα και βέβαια μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να δημιουργήσω και να προτείνω χωρίς να είναι δεσμευτικό, το παρακάτω έμβλημα»:...........






12 σχόλια:

  1. Αρνης, Κομποτιατης,Ζυγας, Μιχαλατος,ΚΟρδώνης και ποιος ξερει ακόμη. Όλοι νέοι και αφθαρτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το συμπαθειο αλλα ολοι παιρνετε τρεις γραμμες διαφορετικου χρωματος (που τυχαινει να ειναι τα ιδια) και απλα κανετε διαφορετικες .... γραμμες. Παρατηρηστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε 9:09΄ .
    Για κάθε θέμα πάντα μπορεί να υπάρξει και αντίλογος και βέβαια είναι θεμιτός. Αυτές οι γραμμές οι ίδιου χρώματος όπως λες μπορεί κάθε φορά να δίνουν διαφορετική αίσθηση. Σε μένα τουλάχιστον, εδώ δίνουν πολύ επιτυχώς την αίσθηση της δράσης. Επίσης σαν σύνολο το λογότυπο είναι ισορροπημένο και δίνει πολύ καλή εντύπωση. Πάντως πέραν αυτών, σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του xiromeronews για τη διάθεση προσφοράς που έχουν. Μακάρι όλοι οι πολιτευόμενοι να είχαν κι αυτοί την ίδια διάθεση και πρόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν εκανα καποιο σχολιο πολιτικης, αλλα τεχνης και αισθητικης. Ξερετε εκεινο το η φαντασια στην εξουσια εχει μεινει απλα συνθημα. Ας μην περιοριζουμε και την τεχνη. Ειδικα οταν προτεινουμε κατι σε εναν συνδυασμο που, θεωρητικα παντα, αντιπροσωπευει κατι νεο και αφθαρτο. Επαναλαμβανω το σχολιο μου ειχε καθαρα καλλιτεχνικη διαθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι όλα τα πράγματα στη ζωή μας να γίνονται όλο και καλύτερα, πιό ποιοτικά και με περισσότερη φαντασία... Θα είναι καλοδεχούμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και η πολιτική άνοιξη τα ίδια χρώματα είχε αλλά σε βελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία χρώματα... δεν τα έχω ξαναδεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΗ ΜΚΟ-ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΑΠΗΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Ανωνυμος 7:40

    Aποστολάκης Νέος και προπαντός Αφθαρτος και αποφοιτος Γυμνασίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το λογότυπο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ. Δεν αρέσει σε όποιον δεν γνωρίζει τι εστί λογότυπο. Της coca cola σας αρέσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να μας πεί ο κος Λιάπης, με ποιόν θα συνεργαστεί στον β΄ γύρο. Έχει κανονίσει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λέτε για άφθαρτους...
    Είστε υποστηρικτές προφανώς του Αποστολάκη, που διετέλεσε επί οκτώ χρόνια δήμαρχος με τα γνωστά αποτελέσματα, της σακκούλας, της απαξίωσης και της ντροπής.
    Είστε υποστηρικτές του Φερεντίνου,που διεκδικεί βραβείο απραξίας στα τέσσερα χρόνια διαδρομής του.
    Λέτε για λεφτά από ΜΚΟ, οι υποστηρικτές είτε του ενός είτε του άλλου (Μιλτιάδη, Παρασκευή, ο τρόπος που γράφετε παραείναι χαρακτηριστικός, μην γράφετε άλλο ανώνυμα) ο ένας με τη σακκούλα που θριάμβευσε στο Πανελλήνιο και ο άλλος με τα 214.000 ευρώ για ένα ξεροχώραφο στο ορεινό Ξηρόμερο.
    Για το δεύτερο γύρο να αναρωτιέστε εσείς.
    Οι "Πολίτες σε Δράση", ως ο μόνος νέος συνδυασμός, χωρίς βαρίδια, με συνδυασμό εμπειρίας και νέων ανθρώπων, θα είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο