Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μωραΐτης: “Είστε μεταρρυθμιστές αλά καρτ»


«Αυτό που έφερε η κυβέρνηση για το γάλα να το πάρει πίσω γιατί δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε» ξεκαθάρισε μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της βουλής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης . Όπως είπε «κάποιοι έρχονται με τα μυαλά που μας έφεραν στην καταστροφή του 2009 και στέλνουν σήμα ότι θα πάνε ξανά με τους εισαγωγείς και τους μεταπράτες για να ξεπουλήσουν την χώρα».
Υποστήριξε πως «ότι δεν είναι προαπαιτούμενο πρέπει να βγει και οι βουλευτές πρέπει να δουν τι τελικά έχει συμφωνηθεί γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους υπουργούς. Πολλά από αυτά που διαπραγματευτήκαμε με τους υπουργούς ήρθαν από την πίσω πόρτα της τρόικας.  Ζυγίζουν κοινωνικές ομάδες. Οι μεταρρυθμιστές αλα καρτ προσβάλουν τον ελληνικό λαό. Αν θέλουν να είναι πραγματικοί μεταρρυθμιστές να φέρουν όλη την έκθεση του ΟΟΣΑ, δηλαδή το αγγελιόσημο τα ζητήματα του φίλου τους του Θύμιου Λυμπερόπουλου και να σταματήσουν τα παιχνίδια  κάτω από το τραπέζι».

Υπενθύμισε τα επιχειρήματα του κ. Χατζηδάκη για να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα και τις Κυριακές λέγοντας «μας λέγανε ότι θα αυξηθεί ο τζίρος. Τίποτα όμως δεν έχει γίνει έως σήμερα και την ίδια ώρα επιχειρούν από την πίσω πόρτα να επεκτείνουν και για άλλες περιοχές την ρύθμιση… Αυτά ο Χατζηδάκης να τα ξεχάσει, να τα πάρει πίσω».

4 σχόλια:

  1. ΘΑΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυστηχως καταναλωθηκες διχως να το θελεις και εσυ , μεσα στα πολυνομοσχεδια εδω και χρονια . και τελικα μετα απο ολο αυτο το μνημονιακο πανυγηρι , ενα πασοκ χαθηκε τελειως , αφου το αποροφησε η τωρινη κυβερνηση , οπως καμια φορα ο οργανισμος μας μπορει να αποροφησει καποια κακοηθεια . το αποτελεσμα ? αυτο που κερδισες ειναι η χασουρα . αργα καταλαβες αγαπητε οτι τα μνημονια δεν τσαλαπατουσανε μονο αθωους πολιτες που ποτε δεν τα φαγανε μαζι , αλλα και παρα πολλους βουλευτες που τους χρησιμοποιουσαν σαν σκαλια , για τον υπερτατο σωτηριο σκοπο των μνημονιων . οσοι ηταν εξυπνοι απο εκει μεσα την κανανε φιδι στις αρχες . οσοι μεινανε ? απλα χασανε το ναι σε ολα δεν ειναι και οτι καλυτερο μετα τοσες αυτοκτονιες , και την συνθληψη των κατωτερων ταξεων . καποιοι ελληνες θεωρουν οτι αυτο δεν ειναι μεταρυθμηστικο μνημονιακο εργο , αλλα φονος εκ προμελετης . η συνηδηση ειναι δικια σας που εκει που ειστε σας πηγε ο ιδιος ελληνικος λαος . μια συνηδηση που αργει αλλα ειναι αλαθητη .γιατι χωρις αυτοκριτικη , και σωστη συνηδηση , ειναι δυσκολα αυτα τα επαγγελματα . οποτε μην περιμενουμε κατι περισοτερο ... ολοι οταν σπερνουμε ανεμους θεριζουμε θυελες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συγκυβερνήτης σου ο Βορόδης τι λέει για αυτά που τώρα εκφράζεις σύντροφε Θάνο.
    Θα τα πούμε το βράδυ μετά την ψηφοφορία .... σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ειναι κάνει κριτική ως γνήσιος σοσιαλιστής,στο δήμο Ξηρομερου στηρίζει Αρετακια ως γνήσιος πάσο κος
    Τι να πει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο